Αρχική » , , , , » Όταν ο πλανητάρχης υποκλίθηκε στον Π. Καμμένο (φωτό)

Όταν ο πλανητάρχης υποκλίθηκε στον Π. Καμμένο (φωτό)


Μπορεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι ο πλανητάρχης ωστόσο καμιά φορά χρειάζεται να υποκλιθεί μπροστά σε πιο χαμηλόβαθμους αξιωματούχους στο πλαίσιο της ευγένιας και της αβρότητας που επιβάλει το διπλωματικό τακτ.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μπαράκ Ομπάμα να κλίνει το κεφάλι του προς τον Πάνο Καμμένο λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Είναι άγνωστο αν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού υπήρξε και ο διάλογος που είχαν, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, και στον οποίο ο αμερικανός πρόεδρος είπε στον υπουργό Άμυνας ότι ήταν προσωπική του επιλογή να επισκεφθεί την Ελλάδα στο τελευταίο του ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πολύ ανθρώπινος, πολύ χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα» είπε ο κ. Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και συνέχισε μεταφέροντας τη σύντομη συνομιλία του με τον Ομπάμα. 

«Είπα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον υποδεχόμαστε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Η παρουσία του είναι εκτός από συμβολική και σημαντική γιατί μας στέλνει το μήνυμα της εξόδου από την κρίση» σημείωσε ο υπουργός Άμυνας για να συνεχίσει: «Μου είπε ότι το κάνει με όλη την καρδιά και ότι θα επιμείνει στη βοήθεια προς την Ελλάδα».

pronews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger