Αρχική » , , , , » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Λεφτά για τους 'ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ' υπάρχουν, ΟΧΙ όμως για τους ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Λεφτά για τους 'ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ' υπάρχουν, ΟΧΙ όμως για τους ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ...


Κάτι συμβαίνει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Το 2014, 30 Ευέλπιδες παραιτήθηκαν, το 2015, είχαμε 31 παραιτήσεις και φέτος μέχρι στιγμής έχουμε ξεπεράσει τις 35, ενώ άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό σε 40.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από γνώστες του θέματος, το βασικό πρόβλημα είναι οι περικοπές δαπανών. Περικοπές που πλήττουν σε άμεση φάση την καθαριότητα και τη σίτιση των σπουδαστών.

Καταρχάς λεφτά για προσωπικό καθαριότητας δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να καθαρίζουν οι ίδιοι οι φοιτητές. Θυμίζουμε πως είναι φοιτητές σε στρατιωτική σχολή και όχι στρατιώτες.

Δεύτερον το φαγητό έχει μειωθεί αισθητά. Οι μερίδες είναι μικρές και δεν επαρκούν να συντηρήσουν τους οργανισμούς των σπουδαστών που έχουν αυξημένες πνευματική και σωματική δραστηριότητα.

Τέλος δεν έχουν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Τονίζουμε ξανά, πως μιλάμε για σπουδαστές και όχι στρατιώτες (που εκεί πρέπει να υπάρχει ισορροπία εκπαίδευσης-υποχρεώσεων και ξεκούρασης).

Φυσικά για τους ‘πρόσφυγες’ λεφτά υπάρχουν. Για τους μελλοντικούς μας αξιωματικούς όμως, όχι…

voicenews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger