Αρχική » , , , » Ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου: «Χωρίς αποζημίωση παραμεθορίου οι στρατιωτικοί. Μέχρι πότε;»

Ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου: «Χωρίς αποζημίωση παραμεθορίου οι στρατιωτικοί. Μέχρι πότε;»


Χωρίς επίδομα παραμεθορίου για πολλούς μήνες παραμένουν τα στε­λέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορα, την ώρα που οι πολιτικοί υπάλληλοι και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι το λαμβά­νουν κανονικά. Αυτό καταγγέλλουν με επιστολή τους στους βουλευτές όλων των κομμάτων οι στρατιωτικοί της Ηπείρου και ζητούν τη βοήθειά τους για να αρθεί αυτή η αδικία. Αναλυτικότερα, η 'Ένωση Στρατιωτι­κών Περιφέρειας Ηπείρου στην επι­στολή της αναφέρει:

«Οι Έλληνες Στρατιωτικοί οι οποίοι υπηρετούν στα σύνορα της Πατρί­δας μας παρά τις κατά καιρούς δια­βεβαιώσεις και επεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας συνεχίζουν να μην λαμβάνουν απρόσκοπτα την αποζη­μίωση παραμεθορίων περιοχών. Την παρούσα οφείλεται στους στρατιω­τικούς αποζημίωση 6 1/2 μηνών συνολικού ποσού περίπου 700 ευ­ρώ από την μη απρόσκοπτη καταβο­λή του εν λόγω επιδόματος, σε αντί­θεση με τους υπόλοιπους εργαζόμε­νους του δημοσίου που υπηρετούν στις ίδιες περιοχές, στις ίδιες πόλεις στις ίδιες μονάδες, με τους στρατι­ωτικούς και λαμβάνουν αδιάλειπτα το επίδομα παραμεθορίων περιο­χών.

Η Ένωση εκφράζει την απογοήτευ­ση των μελών της καθώς και του συνόλου των στρατιωτικών οι οποί­οι υπηρετούν στα σύνορα της πατρίδος, στην πιο απομακρυσμένη γραμ­μή των συνόρων φυλώντας Θερμο­πύλες καθώς βλέπουν για άλλη μια φορά να γίνεται διάκριση της Πολι­τείας εις βάρος τους.

Καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να προβούν άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να αποκατασταθεί αυτή η αδικία. Πρέπει να τροποποιηθεί το μισθολόγιο των στρατιωτι­κών και να ορισθεί το επίδομα πα­ραμεθορίου στο μισθολόγιο των Στρατιωτικών για να καταβάλλεται απρόσκοπτα και αδιάλειπτα και σε αυτούς όπως συμβαίνει σε όλους τους εργαζόμενους σε παραμεθόρι­ες περιοχές...».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-09/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger