Μένει μόνο ο... θεός!


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και Ευάγγελος Αποστολάκης μόλις έχουν υποδεχθεί τον Ομπάμα στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο υπουργός Άμυνας εμφανώς ικανοποιημένος γυρίζει στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και του λέει: «Υποδεχθήκαμε τον Πούτιν, υποδεχθήκαμε τον Ομπάμα. Τώρα ο μόνος που μένει είναι ο θεός»! 

Ο Π. Καμμένος που είχε στοιχηματίσει υπέρ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, από τώρα κάνει σχέ­δια για την πιθανή έλευση του νέου πλανητάρχη στην Ελλάδα, «θα τον πάω στα μπουζούκια», λέει, γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία του. Με συγκίνηση, όμως εί­δε και τη Βικτόρια Νούλαντ, υφυπουργό Εξωτερι­κών των ΗΠΑ, στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγα­ρο, λόγω των κρίσιμων επαφών που είχαν το καλοκαίρι του 2015. «Να ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτη στην Ελλάδα», της εί­πε και αγκαλιάστηκαν.

(REAL NEWS- 20/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger