Αρχική » , , , , » Τώρα... ''θυμήθηκαν'' στη ΝΔ την Θράκη;

Τώρα... ''θυμήθηκαν'' στη ΝΔ την Θράκη;


Γράφει η Βέτα Ανδρή

Πριν από μερικούς μήνες ο αρχη­γός της ψοφοδεξιάς Νουδούλας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλεσε το ελεύθερο τμήμα της Θρά­κης μας... ως "πολυπολιτισμική Θράκη"!!! Όπου δηλαδή, "Χριστιανοί και μουσουλμάνοι συνυπάρχουν"! Ποια η διαφορά της αντίληψης της ΝΔ από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ ή του τούρκικου προξενείου Κομοτηνής; Αδύνα­το να τη βρεις, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Άλλωστε, ένας είναι ο κοινός εχθρός όλων των παραπάνω, και δεν το κρύβουνε: ο Εθνικισμός των Ελλήνων!

Πρόσφατα η Χρυσή Αυγή, με τον Βουλευτή Γιάννη Λαγό, πραγματοποίησε εκδηλώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, πο­λύ επιτυχημένες, που ενόχλησαν πάρα πολύ τους εγκάθετους του προξενείου και τους ά­πλυτους της αριστεράς. Ενόχλησαν όμως και τους ψευτοδεξιούς της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό δρουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων στην περιοχή! 

Αμέσως λοιπόν μετά τις εκδηλώσεις αυτές της Χρυσής Αυγής και φοβούμενοι μη τυχόν και οι Θρακιώτες αντιληφθούν τον αντεθνικό ρόλο τους, οι νεοδημοκράτες προσέτρεξαν στην μέ­χρι τώρα ξεχασμένη για αυτούς Θράκη και οργάνωσαν συνέντευξη τύπου με τον καταγόμε­νο από την Ροδόπη και μόνιμο κάτοικο Αττικής πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως γράφουν τοπικές ενημερωτι­κές ιστοσελίδες. Το τι είπε ο Στυλιανίδης στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου δεν έχει σημασία, αφού μιλάνε οι πράξεις της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες και παραθέτουμε ε­δώ, για να μην νομίζουν οι νεοδημοκράτες ότι ο Λαός τρώει "κουτόχορτο" ή ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου:

α) Στο πάγιο αίτημα των Πομάκων για εκπαί­δευση και ενημέρωση στην πομάκικη διάλεκτο οι νεοδημοκράτες ίδρυσαν τουρκόφωνο πρό­γραμμα στο τοπικό κρατικό ραδιόφωνο και εισήγαγαν την τουρκική γλώσσα στα σχολεία της περιοχής!

β) Η ΝΔ έβγαλε βουλευτή τον άκρως δραστή­ριο θαμώνα του τουρκικού προξενείου, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μετά έγινε βουλευτής του κόμματος Θεοδωράκη!

γ) Επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας το τουρκικό προξενείο αύξησε την δράση και τον οικονομικό επεκτατισμό του, με τα σημερινά αποτελέσματα!

δ) Παρότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ως παρά­ταξη για την Θράκη άσκησε εσωκομματικές πιέσεις για να εκλεγεί περιφερειάρχης, ο θαμώνας του τουρκικού προξενείου, Μέτιος!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-14/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger