Αρχική » , , , , » Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ (ΟΚΤ. 2004) ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ (ΟΚΤ. 2004) ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ


Το περασμένο Σάββατο, η εφημερίδα «Αγορά» του Νίκου Χατζηνικολάου μοίρασε την βιογραφία του μακαριστού Κωστή Στεφανόπουλου, που έγραψε το 2012 η δημοσιο­γράφος Νίτσα Λουλέ, κόρη του μεγάλου κομ­μουνιστή Κώστα Λουλέ, νύφη του Μίκη Θεοδωράκη (ήταν παντρεμένη με τον αδελφό του Γιάννη) και «κολλητή» της Ντόρας Μπακογιάννη. Όσοι διάβασαν το Βιβλίο της Νίτσας Λουλέ έφριξαν με αυτά που γράφει για τον πρώην (1995 - 2005) Πρόεδρο της Δημοκρα­τίας και ήδη άρχισαν να στέλνουν επιστολές διαμαρτυρίας στις εφημερίδες (βλέπε προχθ­εσινή «Καθημερινή»).

Θα μεταφέρουμε μόνο ένα από τα πολλά που γράφει η Λουλέ, μεταφέροντας τα λόγια του Κωστή Στεφανόπουλου, στην σελίδα 15: Πήγαινε επί χρόνια στα μπουρδέλα για να κάνει έρωτα επί πληρωμή και μάλλον γι΄ αυτό δεν είχε επιτυχία στις γυναίκες!.. Μεταφέρουμε επί λέξει...

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φί­λοι μου έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μού έμεναν οι άσκημες. Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύ­λος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να «βγάλεις» κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις»!..

Λέει κι άλλα φοβερά πράγματα για τον εαυτό του ο Κωστής εξομολογούμενος στην Λουλέ, με τα οποία θα ασχοληθούμε άλλη φορά. Γενικά, ο μακαρίτης πρέπει να διακατεχόταν από κάποιο είδος μαζοχισμού, γιατί υποτιμά συνεχώς τον εαυτό του... Αυτοαποκαλείται διαρκώς «βλάκας»: «Μικρός ήμουν κακό παι­δί, ειρωνευόμουν και έβγαζα κακίες», λέει στην σελ. 12 και καταγγέλλει τους ίδιους του τους παππούδες ότι δεν δούλεψαν ποτέ τους, γιατί ήσαν μεγαλοεισοδηματίες και τους αποκαλεί «σουλατσαδόρους» (σελ. 13)!...

Πλάκα - πλάκα, εμείς θα διαφωνήσουμε με αυτούς που διαμαρτύρονται γιατί η Νίτσα Λουλέ, έβγαλε αλήθειες στο βιβλίο της για τον Κωστή Στεφανόπουλο. Μακάρι και οι άλ­λοι βιογράφοι των πολιτικάντηδων να κάνα­νε το ίδιο και να μην τους «αγιογραφούσαν», για να μάθαινε ο Ελληνικός Λαός τι κουμάσια τον διοικούσαν τόσα χρόνια και τον οδήγησαν στον γκρεμό...

«ΑΝΕΚΔΟΤΟ» ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ...

Όσο για το ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος ή­ταν μέγας πατριώτης, πρόκειται περί κολοσ­σιαίου ψεύδους: Ας θυμηθούμε τις υμνητικές δηλώσεις του για τον Αλβανό μαθητή Οδυσσέα Τσενάϊ και το ότι υπήρξε ο πρώτος Πρόε­δρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που επισκέφθηκε επίσημα την Αλβανία (18 με 21 Οκτω­βρίου 2004) νομιμοποιώντας τους κατσαπλιάδες των Τιράνων. Όπως αποκάλυψε στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής ο τότε διπλωματικός του σύμβουλος, πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο Στεφανόπου­λος ήταν προσκεκλημένος του τότε Αλβανού Προέδρου Άλφρεντ Μωυσίου, αν και γνώριζε ότι στο επίσημο γεύμα θα μιλήσει για τις α­παιτήσεις των Τσάμηδων στην Θεσπρωτία. Πράγματι, ο Μωυσίου άνοιξε το θέμα των Τσά­μηδων... και τι βρήκε να απαντήσει ο Κωστής στην δική του ομιλία; Ότι πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά, να είμαστε αδελφωμένοι Έλλη­νες και Αλβανοί, γιατί... αν εσείς επιμένετε στους Τσάμηδες, κι εμείς μπορεί να ξανανοίξουμε το θέμα της Ελληνικής Μειονότητος στην Βόρειο Ήπειρο!..

ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ ο τάχα πατρι­ώτης Κωστής: Και επέτρεψε στους Αλβανούς να θέσουν πρώτη φορά επισήμως Θέμα Τσάμηδων τον Οκτώβρη του 2004, αλλά ΚΑΙ απε­μπόλησε τις ελληνικές διεκδικήσεις στην Βό­ρειο Ήπειρο!..

(ΣΤΟΧΟΣ-01/12/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger