Αρχική » , , » Μια εξήγηση για τις στολές του Πάνου

Μια εξήγηση για τις στολές του Πάνου


Νομίζατε ότι ο Πάνος Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα επειδή του αρέσουν; Μεγάλο λάθος. Στενός συνεργάτης του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο, που τις προτιμάει. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Λύθηκε το μυστήριο γιατί ο Πάνος Καμμένος φοράει στρατιωτική στολή. Επειδή... κρυώνει! Μου το αποκάλυψε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του, λέγοντας ότι «τον αδικείτε όταν γράφετε ότι του αρέσουν οι στρατιωτικές στολές ή ότι είναι στρατολάτρης» (για να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη που μου είπε).

Αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι κάτω από το στρατιωτικό μπουφάν φορούσε πουκάμισο και γραβάτα, το προτίμησε γιατί είναι αντιανεμικό και εκείνο το βράδυ στα ελληνοαλβανικά σύνορα έκανε κρύο.

Μόνο που δεν μας είπε γιατί του αρέσει να βάζει και την πουλάδα των αλεξιπτωτιστών στο μπουφάν του, αλλά αυτό κάποια στιγμή θα το μάθουμε. Πάντως στο Καστελόριζο ο υπουργός πήγε με καπαρτίνα.

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger