Αρχική » , , , , , » ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

Σε μεγάλη ντροπή για τις ένοπλες δυνά­μεις εξελίσσεται η επισκευή των πολεμικών πλοίων του ναυτικού μας αφού το εφοδιαστικό σύστημα που προμηθεύει α­νταλλακτικά για τις μηχανές των πλοίων «πιέζεται» να αγοράσει ανταλλακτικά α­πευθείας από την Τουρκία.

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πη­γές της εφημερίδας μας, μια τουρκική εταιρεία που χρηματοδοτείται απευθείας από τον τουρκικό προϋπολογισμό με δια­ταγή του Ερντογάν, προσπαθεί να γίνει ο βασικός πάροχος ανταλλακτικών για τα πολεμικά μας πλοία, λόγω των χαμηλών τιμών που προσφέρει.

Η εταιρεία εδρεύει στη Σμύρνη όπου και έχει το εργοστάσιο κατασκευής των ανταλλακτικών και εμφανίζεται στην ελ­ληνική και διεθνή αγορά με το όνομα «ΕDEL». Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πλη­ροφορίες στην εταιρία αυτή εργάζονται υπό κάλυψη και αρκετοί τούρκοι στρα­τιωτικοί που σήμερα είναι εν ενεργεία στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και ανήκουν στις τάξεις του κόμματος του Ερντογάν. Το τραγικό είναι, ότι ο φερόμενος ως αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης ε­ταιρείας στην Ελλάδα είναι Έλληνας απόστρατος ανώτερος αξιωματικός ο ο­ποίος, λόγω των γνωριμιών του, προ­σπαθεί να πιέσει όσο μπορεί ώστε να κα­ταστεί η τουρκική εταιρεία βασικός προ­μηθευτής του πολεμικού ναυτικού.

Ευτυχώς όμως, που υπάρχουν αρκετοί εν ενεργεία αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, που προτάσσοντας το καθή­κον προς την πατρίδα πάνω από το προ­σωπικό συμφέρον ανθίστανται στις πιέ­σεις αυτές. Μήπως κύριε υπουργέ εκτός από βόλτες με τα καράβια και τα ελικό­πτερα να ασχοληθείτε λίγο και με την πραγματική θωράκιση της χώρας ή πιστεύετε ότι οι τούρκοι θέλουν να μας προμηθεύσουν με ανταλλακτικά γιατί θέ­λουν να έχουμε δυνατά και αξιόμαχα πλοία στην θάλασσα;

(ΣΤΟΧΟΣ-22/12/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger