Αρχική » , , , , » ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!


► Στην υγεία τον κορόιδων και άσπρο πάτο!
► Το Πανελλήνιον αγωνιά. Στις 19 Ιανουάριου δικάζεται ο ΓΑΠ για το ιστορικό «λεφτά υπάρχουν». Όλοι δηλώνουμε εθελοντές μάρτυρες υπερασπίσεως.

Αχαριστία, κυρίες και κύριοι. Η νόσος του παρελθόντος, μάστιγα της εποχής μας! Ο άνθρωπος που μας έκανε να εκτιμή­σουμε κάθε δευτερόλεπτο από τον βίο μας διώκεται. Εκείνος, ο μονα­δικός, ο ανεπανάληπτος ηγήτωρ που μας έκανε να μετράμε τις φακές μια μία για να μας φανούν περισσότερες και να χορτάσουμε με δαύτες, και να εκτιμήσουμε ακόμα και τις μονές φέ­τες ψωμιού του τοστ που περισσεύουν από τη συσκευασία, είναι υπό διωγ­μόν. Υπεβλήθη αγωγή εναντίον του για μια φράση-κλειδί, που τον βοήθη­σε να κερδίσει μια θέση στις καρδιές μας και ακολούθως τις εκλογές. Τι εί­πε; «Λεφτά υπάρχουν!» Γι' αυτό ένας απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμι­κού Ναυτικού προσπαθεί να τον κα­ταναυμαχήσει στα αστικά δικαστήρια και του ζητά ως αποζημίωση 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους.

Για να μην ανεβάζουμε άσκοπα την αρτηριακή μας πίεση (κάνει και κρύο που την... αυγατίζει) και έχουμε τίποτα ντράβαλα, ας καθησυχάσουμε τους εαυτούς μας σκεπτόμενοι ότι ο Γιώργος έχει λεφτά να πληρώσει την αποζημίωση αν, ο μη γένοιτο, χάσει τη δίκη. Τι στην ευχή... Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι. Αξιο­ζήλευτη θέση κύρους. Τη μοστράρεις στον σαράφη και σου δίνει τουλάχιστον δύο δισ. ευρώ για να την αγορά­σει. Του δείχνεις και το «πρώην πρό­εδρος ΠΑΣΟΚ» και σου δίνει ακόμα δύο δισ. «Λεφτά υπάρχουν», όπως έλεγε και το 2009 ο Τζέφρυ, αλλά τα έχουν οι αργυραμοιβοί.

Όμως, υπάρχουν και οι φιλίες. Πού τις βάζεις τις φιλίες; Φίσκα στον παρά είναι οι φίλοι του Γιώργου. Τον Ντομινίκ Στρος Καν τον ξέρει από την καλή και την ανάποδη. Με τον Νουριέλ Ρουμπινί είναι κολλητοί. Ο Τζορτζ Σόρος πίνει τίλιο και γαϊδουράγκαθο στην υγειά του. Το τρισαπαίσιο ντόπιο και ξένο κατεστημένο τον εκτιμά απεριόριστα. Ε, από κάνα χιλιαρικάκι να βάλει έκαστος, θα τα βρει τα τάλαρα ο Τζέφρυ μας, ας μην αγχωνόμεθα.

Το ηθικό είναι το μείζον ζήτημα στη δίκη. Θα είναι ατιμωτικό να χά­σει. Ίσως και επικίνδυνο, μια και μετά τα αστικά μπορεί να υπάρξουν ειδικά δικαστήρια...

(Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/01/2017)

1 σχόλια:

  1. Δεν το κλείνεις ρε το σάιτ σου, οποτε σου καβλ@σει βαζεις αρθρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger