Αρχική » , , , » «Ο Ελληνικός Στρατός έχει το πνεύμα του νικητή»

«Ο Ελληνικός Στρατός έχει το πνεύμα του νικητή»


Το μήνυμα του νέου Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγου Στεφανή.

«Το πνεύμα του νικητή κυριαρχεί στα στελέχη του Στρατού Ξηράς, που δεν αντιμετωπίζει κάποια κρίση», επισημαίνει ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ, στην Ημερήσια Διαταγή του, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Μεταξύ άλλων, στην ΗΔ του Α/ΓΕΣ, αναφέρεται: «Ο Ελληνικός Στρατός αποτελεί βασικό πυλώνα εθνικής ισχύος και ισχυρή δύναμη αποτροπής. Ο Ελληνικός Στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση. Διατηρεί την αισιοδο­ξία του, το υψηλό ηθικό του και πρωτίστως διακατέχε­ται από το πνεύμα του νικητή. Όπως πάγια διατυπώνε­ται από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, σκοπός μας δεν είναι να διεξάγουμε πόλεμο. Είμαστε χώρα φιλειρηνική και αδιάλειπτα το μήνυμα αυτό κοινοποιούμε στους γείτονές μας.

Κυρίαρχο στόχο μας αποτελεί η νίκη στη μάχη της αποτροπής. Όμως, εάν απαιτηθεί και απειληθεί η εδα­φική ακεραιότητα της πατρίδας μας, ο Ελληνικός Στρα­τός, στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας, είναι ικανός να καταστρέψει κάθε επίδοξο επιβουλέα.

Τελούμε διαχρονικά στη διάθεση της διεθνούς νο­μιμότητας για να υπηρετήσουμε τις ευγενείς αρχές που στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο. Ο Ελληνικός Στρατός είναι παρών με ισχυρή παράσταση σημαίας, σε πολλά σημεία του πλανήτη, όπου αυτό μας ζητείται και το χρέ­ος το επιβάλλει. Το μήνυμα που απευθύνουμε προς τον ελληνικό λαό είναι να αισθάνεται την ασφάλεια και τη σταθε­ρότητα που του εγγυώμεθα».

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-28/01/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger