Αρχική » , , , » Γκρίνια για την... έξωση στις Διευθύνσεις των Όπλων του ΓΕΣ

Γκρίνια για την... έξωση στις Διευθύνσεις των Όπλων του ΓΕΣ


Αναστάτωση και «γκρίνια» φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση της νέας -μόλις προ ημερών το­ποθετημένης- ηγεσίας του ΓΕΣ να «διώξει» όλες τις Διευθύνσεις των Όπλων από το κτίριο του υπουρ­γείου Άμυνας και να τις μεταφέρει σε μονάδες εκτός Αττικής. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, π Διεύθυνση Πεζικού προβλέπεται να «μετακομίσει» στη Χαλκίδα, η Διεύθυνση Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα, η Διεύθυνση Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο, η Διεύθυνση Μηχανικού στο Λουτράκι, η Διεύ­θυνση Τεχνικού στην Πάτρα κ.λπ. Ταυτόχρονα, πι­θανώς θα μετακινηθούν και οι Σχολές. Λέγεται πως η «αποκέντρωση» κρίθηκε αναγκαία, επειδή υπήρξε υπερσυγκέντρωση υπηρεσιών και προσωπικού στα «σύνορα Χολαργού - Παπάγου». Ωστόσο, φαίνεται να προκαλεί μεγάλη «γκρίνια» σε αξιωματικούς, οι οποίοι αιφνιδιαστικά (μέχρι την 1η Μαρτίου) θα βρεθούν οικογενειακώς σε άλλες περιοχές.

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-21/01/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger