Αρχική » » Ο Α/ΓΕΣ είναι κατώτερος των Εθνικών περιστάσεων...

Ο Α/ΓΕΣ είναι κατώτερος των Εθνικών περιστάσεων...


Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η εφη­μερίδα μας δημοσίευσε επιστολή του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και Αντιστράτηγου ε.α. Ελευθέριου Συναδινού, προς τον Α/ΓΕΣ, στην οποία τον εγκαλούσε για την τι­μωρία Αξιωματικού του Στρατού μας, λέγοντας μεταξύ των άλλων:

"...Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι, διέταξες την τιμωρία του Σημαιοφόρου του 575 Τάγματος Πεζοναυτών κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εγκαλώντας τον για το νωθρό χαιρετισμό, ενώπιον του ανώ­τατου πολιτειακού άρχοντα..."!

Στην ίδια επιστολή ο κ. Συναδινός, νουθετούσε τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή (Α/ΓΕΣ), αναφέροντας μεταξύ των άλ­λων:

"...Ως Αρχηγός οφείλεις να διορθώ­σεις τα κακώς κείμενα, εντός του Στρατεύματος. Πριν απαιτήσεις οτι­δήποτε, πρέπει να ριζώσεις στις ψυ­χές του προσωπικού σου, την φιλοπα­τρία, την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια και την ευσυνείδητη πειθαρχία. Τότε και μόνο αφού υλοποιήσεις τα παρα­πάνω, νομιμοποιείσαι ηθικά να εγκαλείς τον όποιο παραβάτη..."! Καταρχήν, παρ' ότι διαφωνώ σε πολ­λά με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, εν τούτοις θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αντιστράτηγο ε.α. Ελευθέριο Συναδινό!

Η ενέργεια του Α/ΓΕΣ είναι τελείως α­παράδεκτη, προσχηματική και επικίν­δυνη!

Είναι δυνατόν να μπορεί ο Α/ΓΕΣ να διακρίνει τη νωχελικότητα ή τη νωθρότητα ενός Αξιωματικού του Στρα­τού μας σε ένα χαιρετισμό προς τον ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο;; Είναι δυνατόν να δημιουργείται δεδικασμένο τιμωρίας από "οσμή” που έφτασε στη μύτη του Α/ΓΕΣ;; Ή μήπως ως κα­λοθελητής του βρώμικου πολιτικού Συστήματος της Πατρίδος μας, ο Α/ΓΕΣ "συμμορφώθηκε προς τας υπο­δείξεις" των πολιτικών που τον ανέδειξαν σε αυτήν την υψηλότατη θέση του Στρατεύματος;;

Και εάν κάποιοι παρεξηγηθούν και α­ναρωτηθούν εάν, ο Ελευθέριος Συναδινός, έχει δικαίωμα κριτικής, θα τους απαντήσω πως δικαίωμα έχει ο κάθε πολίτης, ιδιαίτερα εκείνος που γνωρί­ζει τον Α/ΓΕΣ από νεαρό Εύελπι στη Σχολή το 1982!!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 04/04/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger