Αρχική » » ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΞΗΓΕΊ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ» ΕΝΤΟΛΗ

ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΞΗΓΕΊ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ» ΕΝΤΟΛΗ


«Να γιατί αρνούμαι να "δουλέψω" στα Hotspot».

«Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot «Alexyl Derveni», Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017, δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α/ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά. Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Σκοπεύω να το δημοσιοποιήσω με κάθε τρόπο. Στην αναφορά μου γράφω ότι «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία. Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».

Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10/11/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ])

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

4 σχόλια:

  1. Πολλά μπράβο. Τον Στρατό τον δημιούργησε η ανάγκη ασφάλειας και κυρίως η προετοιμασία (εκπαίδευση) για αντιμετώπιση εχθρικής επιβουλής ή έκτακτης ανάγκης της χώρας. Αυτή είναι η αποστολή των ΕΔ και όχι η παροχή υπηρεσιών υγιεινής και καθαριότητας σε κάθε μορφής λαθραίους πολίτες άλλων χωρών, που περνούν παράνομα τα σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα και Τιμή στον Αρχιλοχία που τιμά
    τον Όρκο του και την Πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελουν τον ελληνικο στρατο συνενοχο στο εγκλημα ατους αυτοι που παριστανουν τους κυβερνητες.Στην ουσια δεν ειναι λαθρομεταναστες,ειναι λαθροεισβολεις σε ξενη χωρα και σαν τετοιοι πρεπει να αντιμετωπιζωνται.Οταν ομως ο ελληνικος στρατος τους περιθαλπειστην ουσια τους αναγνωριζει ως μεταναστες.Ειναι επομενως σοβαρωτατη η ευθυνη του ελληνικου στρατου για αυτην του την συμπεριφορα και η ηγεσια του ενοχη εσχατης προδωσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger