Αρχική » » Βίτσα, πες μας τώρα τι σχέση έχεις με τον Ρουβίκωνα;

Βίτσα, πες μας τώρα τι σχέση έχεις με τον Ρουβίκωνα;


ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;

Τον Πάνο Καμμένο μπορείς να τον κατηγο­ρήσεις για πολλά, όμως στην περίπτωση εφόδου του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν πολιτικές «αριστερές» πλάτες και, μάλιστα, είχαν ως στόχο να ξευτιλίσουν, όχι μόνο τον υπουργό, αλλά και το ίδιο το στράτευμα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Τα μέλη του Ρουβίκωνα ανε­βαίνουν τις σκάλες του σταθμού Εθνική Άμυνα. Πη­γαίνουν στην πύλη, καταφέρνουν να εισβάλλουν και φθάνουν μέχρι τα σκαλιά τού Α/ΓΕΕΘΑ. Αφού δεν κατέβηκαν οι μπάρες, ώστε να μην μπορεί κάποιος να διαφύγει, πέταξαν φυλλάδια μέσα σε ένα από τα πιο ασφαλή κτήρια της χώρας και -όπως έκαναν και στη Βουλή- έφυγαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Άρα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι είχαν πολιτικές πλάτες. Ας έρθουμε τώρα στη φύλαξη της πύλης. Ποιος αξιωματικός, που δεν έχει πολιτικές «πλάτες», θα τολμούσε να μην συλλάβει τους πολίτες που μπήκαν μέσα στο υπουργείο; Κανείς. Άρα για να κά­νουν τα στραβά μάτια, σημαίνει ότι κάποιος από εκεί μέσα τους είχε πει, «αφήστε τους να περάσουν και εγώ είμαι εδώ». Ένα πολιτικό πρόσωπο που σίγουρα δεν ήταν ο Πάνος Καμμένος, άρα ποιος έχει σχέση με την Αριστερά εκεί μέσα;

Εν ενεργεία στρατιωτικός συντάκτης έδωσε απάντηση στην απορία μου αυτή: «Μα, ποιος άλλος από τον Δημήτρη Βίτσα». 0 υπουργός Άμυνας, πρέπει άμεσα να δει τους φακέλους των ανθρώπων που υπηρετούσαν εκείνη την ώρα στην Πύλη! Είχαν ή δεν είχαν εκείνη την ώρα υπηρεσία «άνθρωποι» του υφυπουργού του; Για­τί ο πλέον αρμόδιος, μέχρι και την ώρα που γραφόταν αυτό το ρεπορτάζ δεν έχει καταδικάσει την εισβολή; Άρα, λοιπόν, αρχίζει να δένει το πάζλ με την εισβο­λή τού Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ. Τι θα γινόταν αν ήταν τρομοκράτες και έβαζαν φωτιά στο κτήριο; Τι θα λένε οι Τούρκοι, που σίγουρα θα πέφτανε κάτω από τα γέλια, βλέποντας αυτό το θέαμα; Με όλα μπορεί να παίζετε, με το στράτευμα, όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίζετε και να το απαξι­ώνετε, επειδή έτσι θέλετε. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα μπορούσε να μπει μύγα μέσα και σεις κάνατε το Πεντάγωνο... σουρωτήρι!

Ας έχει τον νου του, ο «στρατάρχης του Πενταγώ­νου»! 0 εχθρός είναι και εντός των πυλών!
Με τις ευλογίες σας

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-20/11/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger