Αρχική » » «Γιαλαντζί επαναστάτες σε διατεταγμένη υπηρεσία!»

«Γιαλαντζί επαναστάτες σε διατεταγμένη υπηρεσία!»


«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ρουβίκωνας ή Ρουβικώνας ή Ρουβίκων είναι το λατινικό όνομα ενός μικρού ποταμού στη βόρεια Ιταλία, που χύνε­ται στην Αδριατική θάλασσα και ότι η φράση «διέβη τον Ρουβίκωνα» αναφέρεται σε ανθρώπους που εν γνώσει τους λαμβάνουν μια ριψοκίνδυνη από­φαση χωρίς επι­στροφή.

Εδώ τίθεται το ερώ­τημα, τι σχέση μπο­ρεί να έχει αυτό με τον δικό μας γνω­στό Ρουβίκωνα, του οποίου τα μέλη συχνά-πυκνά με καταδρομικές επιδρομές εισβάλλουν σε δημόσιες αλλά και σε ιδιωτικές υπηρεσίες και περιουσίες, όπου πολλές φορές μάλιστα προκαλούν και σημαντικές καταστροφές. Διερωτήθηκα για τη σχέση όλων αυτών των (άεργων όπως δείχνουν τύπων) με την έννοια του Ρουβίκωνα γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εδώ και χρόνια δεν φαίνεται να λαμβάνουν ριψοκίνδυνες αποφάσεις αλλά δείχνουν να λειτουργούν εκ του ασφαλούς, δίνοντάς μας την εντύπωση για να μη πω τη βεβαιό­τητα ότι βρίσκονται σε διατεταγμέ­νη υπηρεσία. Μιας υπηρεσίας όπου με τα έργα και τις πράξεις τους, τις περισσότερες φορές «παραδό­ξως», ευνοούν την εξουσία (και παλαιότερα την αντιπολίτευση) του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία υποτίθεται ότι αντιπαλεύονται αφού συμβάλλουν πολλάκις στην αλλαγή τής ιεράρχησης της ειδησιογραφίας, δημι­ουργώντας (για μένα σκοπίμως) σύγχυση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά σοβαρά προβλήματα που βιώνει.

Αυτές τις μέρες βέβαια ζήσαμε τη δή­θεν ακτιβιστική τους δράση στο Πεντάγωνο. Ναι στο Πεντάγω­νο, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, που θεωρείται (και έπρεπε να είναι) ο καλύτερος φυλασσόμενος χώρος και όμως αυτά τα Κ(α)λόπαιδα εισήλθαν και εξήλθαν διατεταγμένα και χωρίς καμία ενόχληση! Το βέβαιο είναι οι Αρχηγάρες των Επιτελείων ακόμα και ο ανύπαρκτος (μέχρι στιγμής) στρατιωτικός Εισαγγελέας, στο τέλος θα ρίξουν την ευθύνη στα απλά Φανταράκια και στους Αλφαμήτες, που έκαναν τη βάρδιά τους εκείνη την ώρα!».

Γιάννης Δ. Πρεβενιός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger