Αρχική » » Νιώθει ακηδία, γουστάρει Σουηδία

Νιώθει ακηδία, γουστάρει Σουηδία


Κήρυξε εθνικό πένθος ο καψερός και μετά πήγε να ξεσκάσει στη Σουηδία, όπου έβγαζε καμαρωτός σέλφι φωτογραφίες...

Από τον 
Παναγιώτη Λιάκο

Oύτως έχουσιν τα πράγματα. Οπως ακριβώς τα δείχνει η φωτογραφία. Στην Ελλάδα, το κράτος μαθαίνει αριθμητική καταμετρώντας τα πτώματα από τις πλημμύρες και ο «φιλολαϊκός» πρωθυπουργός βγάζει ρομαντικές σέλφι στη φαινομενικά παγωμένη Σουηδία, η οποία, καθώς φαίνεται, ζεσταίνει τις καρδιές και κάνει τα χαμόγελα να ανθούν - το οποίον, εν προκειμένω το πρωθυπουργικό, δεν είναι απλά ανθισμένο, αλλά ανοιξιάτικο, σωστός Μάης!

Και, από την άλλη, έχεις τους αιωνίως παραπονούμενους Ελληνες. Πρώτα απ' όλα, ποιος υπέδειξε σε όλους αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες να πάνε να κατοικήσουν στη Μάνδρα Αττικής και να πλημμυρίσουν; Κανείς. Ούτε ένας δεν έρχεται να σου προτείνει κάτι τέτοιο όταν γεννιέσαι. Εχετε δει εσείς κάποιον ψιθυριστή στα μαιευτήρια, δίπλα σε κούνιες, να λέει στα βρέφη «άντε μείνε στη Μάνδρα Αττικής, να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για να σου φέρουν καλύτερες ημέρες ο Αλέξης, η Δούρου και ο Καραμέρος, αλλά, άμα λάχει και πέσει καμιά βρόχα ράιτ θρου, θα πνιγείς αβοήθητος»;

Γιατί να γίνεις μεροκαματιάρης στη Μάνδρα, στη Σαμοθράκη, στη Σύμη και να μη γίνεις ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος σου είπε να παιδεύεσαι με την καριέρα, που είναι χολέρα; Γιατί να μην πας για εντατικά σεμινάρια ταβλιού στα Εξάρχεια, να βγάλει μαλλί (χαίτη) η γλώσσα σου μιλώντας για τον Τρότσκι, τον Γκράμσι, τον Μαρξ (κλασικά), τον Αντόρνο, να βλέπεις με δέος τον Φλαμπουράρη να ρουφά τον φρεντοκαπουτσινογλυκομεκανέλα, να κάνεις το αγροτικό σου σε καμιά συνιστώσα, να κάνεις το μάστερ σου στην μπαρούφα και μεταδιδακτορικές σπουδές στην παπαρολογία; Ε; Γιατί;

Δεν είδες τον Τσίπρα, που έκανε τα σωστά πράγματα και έγινε ολόκληρος πρωθυπουργός; Δεν τον θαυμάζεις που παραμένει πρωθυπουργός, παρόλο που επί των ημερών του πετρελαιώθηκε ο Σαρωνικός σαν κρεβάτι φαντάρου σε επιθεώρηση της Παρασκευής, πνίγεται ο κόσμος στη στεριά και οι αναρχικοί πηγαίνουν επίσκεψη στο Πεντάγωνο και, αντί για φοντανάκια, κουβαλάνε φέιγ βολάν; Ποιος σου είπε να είσαι πλημμυροπαθής; Γίνε πλημμυροσυνάκτης!

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-21/11/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger