Αρχική » » Πρωτοφανής πανωλεθρία Μητσοτάκη! Τον εξαφάνισαν ΧΩΡΙΣ να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...

Πρωτοφανής πανωλεθρία Μητσοτάκη! Τον εξαφάνισαν ΧΩΡΙΣ να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...


Στο άρθρο ΔΕΝ θα αναλύσουμε ποιος φταίει και σε τι, στο ζήτημα της πώλησης όπλων στη Μέση Ανατολή. Το ποινικό (αν υπάρχει) σκέλος αφορά τη δικαστική εξουσία, για το δε ηθικό ζήτημα έχει υπερ-αναλυθεί από σύσσωμο τον τύπο.

Θέλουμε να αναλύσουμε το επικοινωνιακό ζήτημα, από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Είναι ξεκάθαρο πως, επικοινωνιακά, ο Κ. Μητσοτάκης υπέστη πανωλεθρία.

Εμφανίστηκε απροετοίμαστος, σε κάποιο βαθμό και κυρίως χωρίς την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να συζητήσει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ένα όνομα ‘πέταξε’ ο Αλέξης Τσίπρας (Σφακιανάκης) και πάγωσε η πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. 

Βλέπετε το όνομα Μητσοτάκης είναι συνδεδεμένο στη συνείδηση του κόσμου με σκάνδαλα (δίκαια ή άδικα άλλη συζήτηση). Επειδή ως πρόσωπο ο λαός δεν του δίνει ηθικό πλεονέκτημα μόλις του επιτεθεί προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, κερδίζει επικοινωνιακά.

Φυσικά όταν ένας πολίτης σκεφτεί ψύχραιμα και λογικά βλέπει πως καμία απάντηση δεν ειπώθηκε χθες. Καμία έρευνα δεν προχώρησε. Απλά ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για το ποιος φταίει περισσότερο.

Είναι σαφές πως μόνο ένας πόλος ιδεολογικός-κομματικός έξω από το σύστημα μπορεί να φέρει φως στην πολιτική σκηνή.

ΥΓ. το ότι χιλιάδες αυτοκίνητα κατευθύνονται στην οικία του Σαμαρά στη Κηφισιά για να του ζητήσουν να επιστρέψει στην ηγεσία του κόμματος είναι προφανώς τρολιά του ίντερνετ.

voicenews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger