Αρχική » » Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Άμεση αποζημίωση Ελλάδας από Ε.Ε για τα καταστροφικά μνημόνια

Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Άμεση αποζημίωση Ελλάδας από Ε.Ε για τα καταστροφικά μνημόνιαΤην άμεση αποζημίωση του Ελληνικού λαού από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα καταστροφικά μνημόνια που επέβαλε στην Πατρίδα μας η τρόικα ζήτησε με σημερινή του παρέμβαση ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Με αφορμή τη συζήτηση της περίφημης Έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου της ΕΕ για τα μνημόνια, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι τα μνημόνια κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία μια και μείωσαν μισθούς και συντάξεις, έκλεισαν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εκτίναξαν την ανεργία στα ύψη και λεηλάτησαν τη δημόσια περιουσία, ενώ το 40% του Ελληνικού λαού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε επισημαίνοντας ότι η πολιτική των μνημονίων δεν είχε ως στόχο να διασώσει την Ελληνική οικονομία αλλά αντίθετα να διασώσει τις τράπεζες όπως άλλωστε παραδέχθηκε προ ολίγων ημερών και ο Ντάισελμπλουμ.

Ακολούθως ο Νότης Μαριάς αφού ξεσκέπασε τον ρόλο της ΕΚΤ η οποία φρόντισε να εξαιρέσει τα ομόλογά της ύψους 54 δις ευρώ
από το PSI την ώρα που κουρεύτηκαν τα ομόλογα των μικροομολογιούχων και των Ασφαλιστικών Ταμείων, στηλίτευσε το ρόλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία αντί να ενεργεί ως θεματοφύλακας του δικαίου της ΕΕ και της Χάρτας Θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ που παραβιάζονται βάναυσα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, τελικά έχει μετατραπεί σε τοποτηρητή των δανειστών.

Κλείνοντας ο Νότης Μαριάς αφού κατήγγειλε τρόικα και μνημόνια ζήτησε την πλήρη αποζημίωση του Ελληνικού λαού από την ΕΕ για την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει υποστεί από τα καταστροφικά μνημόνια.
freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger