Αρχική » » ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!Στο στρατοδικείο οι στρατιωτικοί που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε camp...(βίντεο)

ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!Στο στρατοδικείο οι στρατιωτικοί που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε camp...(βίντεο)



Σήμερα οδηγήθηκαν στο στρατοδικείο οι στρατιωτικοί που ανρήθηκαν την εντολή να υπηρετήσουν σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. 

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον υπαξιωματικό και τον αξιωματικό από πολίτες μπροστά στην είσοδο του Στρατοδικείου στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως οι δύο στρατιωτικοί, ένας υπαξιωματικός και ένας αξιωματικός αρνήθηκαν να υπηρετήσουν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων ΑΛΕΞΥΛ στο Δερβένι.


«Αρνήθηκα να υπηρετήσω στο κέντρο φιλοξενίας για λόγους πολιτικής ανυπακοής στο πολιτικό καθεστώς, γιατί αυτά είναι στρατόπεδα εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα και σχέδιο από την ΕΕ για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού», δήλωσε στη Voria.gr ο υπαξιωματικός Ευάγγελος Φώτης και πρόσθεσε: «Πέρασα πειθαρχικό και κινδυνεύω με απόταξη αλλά δεν μου δίνουν την απόφαση».

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «Ελλάς Ελλάς ή ταν επί τας» ζητώντας την αθώωση των στρατιωτικών.

voicenews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger