Αρχική » » ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ» ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ» ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;


Ο λαός πρέπει να μιλήσει και όχι ο κάθε τυχάρπαστος «μαϊντανός»!

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Η «αυτοαποκαλούμενη» Συντονιστική Επιτροπή τού Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, ενόψει του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε πως στις 21 Ιανουάριου, στον Λευκό Πύργο, θα υπάρξουν... ομιλητές! Στη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του Στρατηγού ε.α. Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου, του Στρατηγικού Συμβούλου, Νίκου Λυγερού και του δημοσιογράφου - διευθυντή προγράμματος του «Βεργίνα TV», Στέργιου Καλόγηρου.

Εάν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν των συγκεκριμένων κυρίων, τότε θα καταλάβει -πολύ εύκολα- τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την... επιθυμία τους να είναι ομιλητές στο συλλαλητήριο, την ίδια ώρα που ορισμένοι στη Βόρειο Ελλάδα ανακινούν σενάρια δημιουργίας νέου πατριωτικού κόμματος! Πήξαμε, κύριοι, στους πατριώτες πια.. .

Ειδικότερα, η περίπτωση του Φράγκου Φραγκούλη είναι γνωστή. «Κολλητός» του Αντώνη Σαμαρά, που κάποιοι τον θέλουν να ηγείται του κόμματος που προαναφέρθηκε, έγινε... γνωστός για τις τοποθετήσεις του αμέσως μετά την αποστρατεία του! Όσο ήταν «εντός», δεν μιλούσε! Δεν έλεγε τίποτα!

Δεν μίλησε ούτε καν για τα δημοσιεύματα που έγραψαν για την κόρη του και τις υπέρογκες αμοιβές που έπαιρνε στην ΕΡΤ!

Δεν χρειάζεται επίσης να γράψει κάποιος ποιος είναι ο Νίκος Λυγερός... Και αυτός «κολλητός» του Σαμαρά που τον συμβούλευε επί πρωθυπουργίας του, λέγοντας πως το Αιγαίο κρύβει 1,3 τρισ. δολάρια ορυκτό πλούτο... Στην Κύπρο, ξέρουν περισσότερα...

Και «τελειώνουμε» με τον... δημοσκόπο Στέργιο Καλογήρου, ο οποίος, μέσα από τις μετρήσεις που έκανε στο «Βεργίνα TV», έβγαζε πάντα πρώτο τον Αντώνη Σαμαρά...

Αυτοί είναι οι... πατριώτες που θα μιλήσουν.

Το «Μακελειό» επιμένει και λέει: Στο συλ­λαλητήριο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει ο κόσμος. Αυτός «πρέπει» να μιλήσει. Και να υψώσει τη φωνή του απέναντι σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς τους Έλληνες... πατριώτες που θέλουν να καπηλευτούν το ίδιο το συλλαλητήριο.

Κυρίες και κύριοι: Πλημμυρίστε τον Λευκό Πύργο. Αυτούς τους καραγκιόζηδες μην τους ακούτε. Αυτούς τους βάλανε τα πολιτικά τσουτσέκια να αρπάξουν καμιά ψήφο.

Κάντε το καθήκον σας, αλλά μακριά από αυτούς τους καρνάβαλους.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-18/01/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger