Αρχική » » Η τέλεια ευκαιρία στα χέρια του Πάνου Καμμένου να διασωθεί και να ρεφάρει τις ταπεινώσεις που υπέστη από τον Αλέξη

Η τέλεια ευκαιρία στα χέρια του Πάνου Καμμένου να διασωθεί και να ρεφάρει τις ταπεινώσεις που υπέστη από τον Αλέξη


Τον Ιανουάριο του 2015 αρκετοί βλέποντας το ΣΥΡΙΖΑ να καλπάζει προς την εξουσία και γνωρίζοντας τις θέσεις του σε μια σειρά εθνικών και κοινωνικών θεμάτων, υποστήριζαν ότι οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ανάχωμα που θα περιόριζε τον Αλέξη Τσίπρα να εφαρμόσει άλλες ατζέντες.

Τελικά αυτό δε συνέβη. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του δε σεβάστηκαν τον Πάνο Καμμένο, δίχως τον οποίο δε θα είχαν συμπληρώσει ήδη 3 χρόνια στην εξουσία απολαμβάνοντας προνόμια που συνήθιζαν κάποτε να καταγγέλλουν.

Άνοιγμα συνόρων, κάλεσμα στον κάθε ένα να έρθει και να δηλώσει πρόσφυγας, νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, έμφυλες ταυτότητες, σύμφωνο συμβίωσης, μάθημα θρησκευτικών, μετατροπή της σημαίας σε έπαθλο της τύχης για τις μαθητικές παρελάσεις, μη απομάκρυνση Μουζάλα όταν είπε τα Σκόπια Μακεδονία κ.ο.κ.

Ο Πάνος Καμμένος που θα έριχνε κυβερνήσεις, έβγαινε κάθε φορά από την αίθουσα της Βουλής κι άφηνε το ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι να ψηφίζουν τα....προοδευτικά νομοσχέδια εξασφαλίζοντάς του την παραμονή στην κυβέρνηση.

Όταν ερχόταν η ώρα των μνημονίων. Αυτά τα ψήφιζε. Στα τέσσερα όπως έλεγε ο ίδιος για τους άλλους.

Με όλα αυτά οι ΑΝΕΛ άρχισαν να εξαερώνονται. Για ποιο λόγο να τους ψηφίσει κανείς αφού:

Α. Και τα χειρότερα μνημόνια ψήφισαν.
Β. Και κατάπιαν αμάσητα όλη την αντεθνική και αντιχριστιανική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ξαφνικά προκύπτει το Σκοπιανό. Και ξαφνικά ο λαός ξυπνά. Ξεσηκώνεται. Οι δε συριζαίοι λοιδορούν στελέχη των ΑΝΕΛ όπως το Δημήτρη Καμμένο. Άλλοι πάλι υπουργοί υποδεικνύουν στον Πάνο Καμμένο να ακολουθήσει τη γραμμή της κυβέρνησης λες και δεν είναι κι ο ίδιος μέλος της.


Αν ο Πάνος Καμμένος θέλει να διασωθεί, να γλυτώσει τυχόν περιπέτειες που λένε ότι φοβάται, τώρα είναι η μία και μόνη του ευκαιρία. Να διαπιστώσει επίσημα την αντίθεση ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη βούληση του ελληνικού λαού για το Σκοπιανό με τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να αποσύρει την στήριξη του στην κυβέρνηση.

Δύσκολα θα βρεθούν πρόθυμοι να αυτοκτονήσουν πολιτικά για να τον αντικαταστήσουν στην κυβέρνηση.

Ως εκ τούτου θα πάμε σε εκλογές:

- Με έντονο εθνικό συναίσθημα που θα σαρώσει το ΣΥΡΙΖΑ κι ενδεχομένως θα γρατζουνίσει τη ΝΔ που δεν ικανοποίησε με την στάση της.
- Με ΠΑΣΟΚ / Ποτάμι να πληρώνουν την απαράδεκτη στάση τους στο Σκοπιανό.
- Μη έχοντας προλάβει να βγει ένας νέος πολιτικός σχηματισμός τοποθετημένος μεταξύ ΝΔ και ΑΝΕΛ.

Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο για τον Καμμένο να πάρει το αίμα του πίσω για όλα τα παραπάνω και ιδανικότερες συνθήκες να ξαναμπεί στη Βουλή. Άλλωστε τρία χρόνια πέρασαν, χόρτασε από ελικόπτερα, φρεγάτες και στολές παραλλαγής.

Του Στρατή Μαζίδη-Freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger