Αρχική » » ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ: Μη φοράτε στρατιωτική στολή, γιατί θα φάτε ξύλο!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ: Μη φοράτε στρατιωτική στολή, γιατί θα φάτε ξύλο!

 

Όπως συχνά έχει επισημανθεί, είναι τέ­τοια η κυριαρχία των μπολσεβίκων από το 1996 που τους άφησε ανεξέλεγκτους ο Εβραίος Σημίτης, που συμβαίνει το εξής: Εδώ και 20 χρόνια είναι αδύνατον να κυκλοφορήσεις σε μεγάλο μέρος της Αθήνας με στρατιωτική στολή, με ρούχα που φέρουν επάνω τους την Ελληνική Σημαία ή πατριωτικά συνθήματα κλπ.

Πριν λίγες ημέρες, συνέβη το εξής αδιανόητο: Το μπολσεβικοκρατούμενο Πάντειο Πανεπιστή­μιο απέστειλε σύσταση προς τους Έλληνες αξιωματικούς που παίρνουν κάποιον μεταπτυ­χιακό τίτλο από το Πάντειο, προκειμένου ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ κατά την τελε­τή της απονομής, διότι υπάρχει άμεσος κίνδυ­νος να ξυλοκοπηθούν άγρια από τους περιφε­ρόμενους αλήτες της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς!.. Μάλιστα, η Πρυτανεία του Παντείου υπενθυμίζει στους αξιωματικούς τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του καθηγητή Αγγέλου Συρίγου μέσα στην Πάντειο, όταν τόλμησε να κάνει συστάσεις σε αναρχομπολσεβίκους που κολλούσαν παράνομες αφίσες...

Μόνο η χθεσινή «Εστία» έχει αφιερώσει μέχρι τώρα (στο χθεσινό της φύλλο) ένα μικρό σχολιάκι σε αυτή την φρικτή είδηση που αποδεικνύει περίτρανα πως εμείς οι Έλληνες βρισκό­μαστε υπό διωγμόν μέσα στην ίδια μας την Χώ­ρα... Όλος ο άλλος Τύπος την έχει «θάψει», για να μην αντιληφθεί ο Λαός την συντριπτική κυ­ριαρχία των τραμπούκων της Αριστεράς σε όλα τα Πανεπιστήμια... ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ να είχε συστή­σει το Πάντειο Πανεπιστήμιο στις μουσουλμάνες αποφοίτους του να μη φοράνε μαντίλα κα­τά την Τελετή της Απονομής, για να μην ξυλο­κοπηθούν; Ή να είχε συστήσει στους Εβραίους αποφοίτους του να μη φοράνε κιπά κατά την Τελετή, ή στους κίναιδους αποφοίτους να ντύ­νονται σεμνά και πάει λέγοντας; Το θέμα θα είχε γίνει πρώτη είδηση κι όλα τα Κανάλια θα μιλούσαν για τον Ελληνικό Ρατσισμό προς το Ισλάμ, προς τον Ιουδαϊσμό και προς το Κίνημα των Ομοφυλοφίλων... Τώρα που η σιωπηρή απαγόρευση του Παντείου αφορά την τιμημένη στολή του Έλληνα αξιωματικού, οι πάντες σιω­πούν και το θεωρούν φυσιολογικό. ΑΣ ΤΟ ΠΟΥ­ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: Η Αριστερή Παράνοια πιστεύει πως είναι ρατσιστικό να δηλώνεις Έλληνας και η ελεγχόμενη από τους μπολσεβίκους Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου θεωρεί φυ­σιολογικό πως όσοι δείχνουν πως είναι Έλλη­νες, πρέπει να ξυλοκοπούνται!..

ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ

Εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στον Ελληνικό Στρατό!

Σε αντιδιαστολή με την αδιανόητη προτροπή της Παντείου παραθέτουμε το παραπά­νω πίνακα για να δείτε γιατί τρέμουν τον Στρατό οι ξεπουλημένοι... και οι άπλυτοι χρήσιμοι ηλίθιοι τους... 88% εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Στρατό από τους Έλληνες και μάλιστα σε έρευνα που έκανε για την... Αυγή« γνωστή εταιρεία και δημοσιεύθηκε για να προκαλέσει αίσθηση... Αδιανόητο το νούμερο όπως και η ανακοίνωση της Πα­ντείου αλλά καταγράφει αυτό που ισχύει και συνεχίζει να τους κάνει δύσκολη την ζωή και να βραχυκυκλώνει τους νοσηρούς εγκεφάλους τους... Για όσους διαθέτουν!

(ΣΤΟΧΟΣ-15/02/2018)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger