Αρχική » » Η ανύπαρκτη αλληλεγγύη της Ευρώπης

Η ανύπαρκτη αλληλεγγύη της Ευρώπης


Γράφει ο Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης* 

Η ΑΟΖ της Κύπρου και της Ελλάδας είναι δικές μας αλλά ταυτόχρονα ανήκουν στην ευρύτερη σφαίρα των ευρωπαϊκών αποθεμάτων, αφού ο κύριος καταναλωτής των ενεργειακών πηγών που έχουν βρεθεί, όταν γίνει η εκμετάλ­λευσή τους, θα είναι οι ευρωπαϊκές χώρες. 

Πού είναι λοιπόν η αληθινή ευρωπαϊκή αλληλεγγύη σε κάτι τόσο σημαντικό, όταν οι τραμπουκικοί τραμπουκισμοί εκδιώκουν την ιταλική πλατφόρμα εξόρυξης; Πουθενά. Ανύ­παρκτο το παρδαλό ιερατείο των χρυσοκάνθαρων των Βρυξελλών. Γιατί; Μα γιατί αυτή η διεφθαρμένη ελίτ υπονομεύει τις αληθινές ευ­ρωπαϊκές αξίες, δεν υπερα­σπίζεται τα ευρωπαϊκά έθνη, την ελευθερία τους, την ταυ­τότητά τους, τα σύνορα και τις ΑΟΖ τους, εκτός αν θιγόταν π.χ. η Γερμανία, αυτή που η καγκελάριος της καλωσόρισε τον «πρωθυπουργό της Μα­κεδονίας», ρίχνοντάς μας άλ­λη μια μικρή μαχαιριά στην πλάτη. 

Η ΕΕ, λέγε με Γερμανία, θεωρεί πως στα ανατολικά η Ευρώπη έχει μια «τρύπα». Δεν υπάρχουν σύνορα, τα ελληνικά, που να τα θε­ωρεί ευρωπαϊκά και τα οποία να είναι αποφα­σισμένη να προστατεύσει με αυστηρότητα, κυ­ρώσεις ή και στρατιωτικά μέτρα. 

Διότι παραδίπλα υπάρχει η αγορά των 80.000.000, που ενδιαφέρει την παρακμιακή Ευρώπη περισσότερο από το Διεθνές Δίκαιο, την ακεραιότητα της Ελλάδας, της Κύπρου και άλλα εξωτικά. 

Διαθέτουν λεπτομερέστατους νόμους και κανονισμούς και δισεκατομμύρια για να εποι­κίσουν τις πόλεις μας και τις πόλεις τους, σε μια αυτοκτονική πολιτική εξισλαμισμού της Ευρώπης και ισοπέδωσης του μεγαλύτερου πλούτου της ηπείρου μας, των εθνών της. Όμως δεν κουνάνε ούτε το μικρό τους δάχτυ­λο, δεν διαθέτουν ούτε ένα ευρώ, ούτε έναν άνθρωπο, για έμπρακτη αλληλεγγύη προς δύο εταίρους, την Ελλάδα και την Κύπρο, που βρί­σκονται αντιμέτωποι με τον τουρκικό σωβινι­σμό και επεκτατισμό, με το κράτος-συμμορία, που κάνει το μεγαλύτερης κλίμακας trafficking σε όλο τον πλανήτη, σε αγαστή συνεργασία με την εγκληματική οργάνωση που συγκροτούν τα δίκτυα του Σόρος. 

Αυτή η ωμή πραγματικότητα μάς υπενθυ­μίζει πως για την ασφάλεια όλου του Ελληνισμού υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνον εμείς και πρέπει να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας με την Ευρώ­πη, όπως έχει σήμερα. 

Η Νέα Δεξιά υπογραμ­μίζει την ανάγκη για μια τε­ράστια αλλαγή πολιτικής, με γενναία αύξηση της στρατιωτικής θητείας, αύξηση των κονδυλίων για την Άμυνα, στήριξη της Αμυντικής Βιομηχανίας, αντί για καταστροφή της με κελεύσματα των δανειστών, αύξηση της παρα­γωγής ποιοτικών οπλικών συστημάτων, αυξη­μένη μόνιμη στρατιωτική παρουσία της Ελλά­δας στην Κύπρο και στην ΑΟΖ της, μαζί με ισραηλινές, αιγυπτιακές και αμερικανικές δυνά­μεις, επιδιώκοντας μια δυναμική συμμετοχή σε μια νέα συμμαχία. Κυρίως όμως εκπέμποντας το σταθερό αυστηρό μήνυμα της αποτρο­πής. Και αυτό δεν γίνεται με παρλαπίπες και κωλόχαρτα από Ταλλεϋράνδους από τα Lidl. 

* Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς-www.neadexia.gr

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-24/02/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger