Αρχική » » Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη της συμφοράς

Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη της συμφοράς


Ακούστηκε σαν απόπειρα ευφυολογήματος, αλλά αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό: είμαστε έθνος ανάδελφον

Στη μικρή φωτογραφία βλέπουμε μια από τις πολλές περιπτώσεις της ύπουλης προπαγάνδας που κάνουν η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Κομισιόν Κονομισιόν υπέρ των Σκοπίων. Σε βίντεο που παρήγαγε και δημοσιοποίησε η Κονομισιόν για την ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση εφαρμόζεται το κλασικό πλέον κόλπο: η φράση «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία» είναι γραμμένη με τοσοδούλικους χαρακτήρες, ενώ η λέξη «Μακεδονία» φαίνεται κι από δορυφόρο. Αυτό γίνεται και σε αθλητικές διοργανώσεις και σε πανηγύρια, όπως η Γιουροβίζιον, και οπουδήποτε αλλού θα έπρεπε η Ευρωπαϊκή Ενωση και οι θεσμοί της να επιδεικνύουν στοιχειώδη αλληλεγγύη. Ομως, επειδή έχουν βρει εδώ τους πάντες... μπόσικους, πειθήνιους και πανηγυρικά αδιάφορους για τα εθνικά (τα οποία, όλα, τα θεωρούν χαμένες υποθέσεις), κάνουν ό,τι γουστάρουν μπροστά στα μούτρα μας. 

Φυσικά, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν περιορίζεται στο ζήτημα των ιστορικών πορτοφολάδων των Σκορπίων. Εκτείνεται σε όλο το φάσμα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός. Για την Ευρωπαϊκή Ενωση δεν υπάρχουν σαφή ανατολικά σύνορα. Τα Ιμια τόσο πολλές και ισχυρές χώρες κάνουν ότι δεν τα γνωρίζουν. Δεν έχει βγει ούτε μία ανακοίνωση ολόκληρης Ε.Ε. υπέρ της ελληνικότητας των Ιμίων. Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας στη Θράκη και στο Αιγαίο αφήνουν την Ευρώπη παγερά αδιάφορη. Η μη αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από το κράτος που οδηγεί σε γενοκτονία ό,τι βρίσκει δεν ενοχλεί τους Ευρωπαίους. Ούτε η καταπίεση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και οι κατεδαφίσεις σπιτιών Χειμαρριωτών Ελλήνων από τους Αλβανούς έχουν γίνει αντιληπτές από τους «φίλους και εταίρους μας» Ευρωπαίους.

Το μόνο που αντιλαμβάνονται αμέσως και απαιτούν να διορθωθεί άμεσα είναι αν ξεχάσουμε να δώσουμε στους Γερμανούς έστω και ένα περισσευούμενο σεντ. Επίσης, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δευτερόλεπτο καθυστέρησης στην υποχρέωση του ελληνικού κράτους να δημεύει τις περιουσίες των Ελλήνων όσο πιο γρήγορα μπορεί και να φτωχοποιεί τον πληθυσμό όσο περισσότερο γίνεται. 

Αυτή είναι η Ε.Ε. Το κοινό μας... σπίτι. Βοήθειά μας.

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/02/2018)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger