Αρχική » » ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ


Με σφραγίδα Αμερικανών και Εβραίων, ο Κουβέλης στην κυβέρνηση! 
Ντύστε τον και στείλτε τον στο μέτωπο, τον κρασοκανάτα 
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του ανασχηματισμού και η πρώτη «μπόχα» που αναδύεται από τα νέα πρόσωπα, που ανήκουν στο «παρεάκι» του Μαξίμου 
Έπαθε έμφραγμα από τον πανικό του ο Ερντογάν, όταν άκουσε το όνομα «Κουνέλης»! 
Ο πρωθυπουργός έκοψε έναν «Ανελίτη», έβαλε μια «σταλινοφασίστρια» (κολλητή τής Μπαζιάνα), στήριξε Κουρουμπλή, άδειασε Φίλη και έβαλε δικό του άνθρωπο στην Κονιόρδου! Φοβήθηκε τις καραμπόλες και... καληνύχτα Ελλάδα! 

Η αμαρτωλή περίπτωση Κουβέλη 

Ο Φώτης Κουβέλης τοποθετήθηκε δίπλα στον Πάνο Καμμένο. Στην ουσία, αυτός ο ανασχηματισμός έγινε για να μπει επιτέλους στο κυβερνητικό σχή­μα. Το πάλευε καιρό ο ίδιος, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Το παρελθόν του είναι γνωστό, κυρίως οι άριστες σχέσεις με την εβρα­ϊκή κοινότητα (έχει διατελέσει δικηγόρος της). Στο τελευ­ταίο πόθεν έσχες εμφανίζει να έχει 16 ακίνητα (τα περισ­σότερα τα έχει η σύζυγός του) και 43.652 ευρώ σε κα­ταθέσεις (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος). Γιατί όμως μπήκε ως αναπλη­ρωτής υπουργός στο Εθνικής Άμυ­νας; Όσοι γνωρί­ζουν πρόσωπα και καταστάσεις, λένε πως οι Αμερικανοί πίεζαν καιρό για την υπουργοποίησή του. Τον θεωρούν ως το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, με όσα διαδραματίζονται στο Αιγαίο και κυρίως στην ΑΟΖ της Κύπρου με τα... πετρέλαια, ώστε να «προστατέψει» τα συμφέροντά τους, σε συνεργασία με το Ισραήλ. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά τού νομίσματος. Η... κατάντια εντός πολιτικού, που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν να είναι «υποψήφιος» πρόεδρος της Δημοκρατίας, και τελικά βρέθηκε «βοηθός» του Πάνου Καμμένου. 

Άλλοι εκτιμούν ότι τον τοποθέτησε εκεί, ώστε στείλει μήνυμα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως είναι υπό πλήρη ... έλεγχο! 

Και οι άλλοι ...

Πάμε τώρα να δούμε και τα άλλα πρόσωπα, με το πλούσιο παρασκήνιο: 

1. Ο Γιάννης Δραγασάκης πέτυχε αυτό που ήθελε από την πρώτη στιγμή, δηλαδή, να αποκτήσει το υπουργείο Οικονομίας. Έχει πλέον ισχυροποιηθεί ως αντίβαρο στον Στουρνάρα. 

2. Ο Δημήτρης Βίτσας γνωρίζει τα κατατόπια του Μουζάλα, άλλωστε, ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις «μεταναστευτικές» ροές, βάζοντας τους στρατιώτες να κάνουν τους υπηρέτες. 

3. Μεγάλο ερώτημα προκύπτει από την επιλογή για την κάλυψη της θέσης που άφησε κενή ο Κώστας Ζουράρης στο υπουργείο Παιδείας. Αντί να τοποθετηθεί στέλεχος των ΑΝΕΛ, ώστε να διατηρηθεί η ποσόστωση μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων, το πόστο αναλαμβάνει η βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη. Η συγκεκριμένη κυρία ήταν μέλος της ΚΝΕ (1983-1985). Θεωρείται μάλιστα «κολλητή» φίλη της Μπαζιάνα και του ψεύτη! 

4. Σε ρόλο υφυπουργού Πολιτισμού αναλαμβάνει ο αρχαιολόγος, υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, Κωνσταντίνος Στρατής, άνθρωπος του Γιάννη Δραγασάκη. Στην ουσία, θα έχει καθήκοντα... υπουργού, καθώς η Λυδία Κονιόρδου δεν δείχνει - ικανή να ανταπεξέλθει στον ρόλο που της έχει ανατεθεί. Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μην τη φάει από... τώρα. 

5. Τη θέση της Ράνιας Αντωνοπούλου πήρε ο μέχρι τώρα ειδικός γραμματέας της επιθεώρησης εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, εκ των εκπροσώπων της νέας γενιάς στελεχών τού ΣΥΡΙΖΑ. Προέρχεται από τη νεολαία (κομματόσκυλο), είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και «κολλητός» τής παρέας που είναι στο Μαξίμου. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ, που έχει άριστες σχέσεις με το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας... Για την ιστορία, η Ρόζα Λούξεμπουργκ (εβραϊκής καταγωγής, γεννηθείσα στην Πολωνία το έτος 1871) αποτελεί σημείο αναφοράς τού Διεθνούς Μαρξισμού, ως εκπρόσωπος της πλέον ριζοσπαστικής του μορφής... 

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο Αλέξης Τσιπρας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Π.Κ. (Παναγιώτη Κουρουμπλή), τον Ευάγγελο Αποστόλου, ωστόσο, για ακόμα μια φορά «σνόμπαρε» τον Νίκο Φίλη. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-01/03/2018) 
__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger