Αρχική » » Ψάχνει ο Πάνος αποδιοπομπαίο τράγο;

Ψάχνει ο Πάνος αποδιοπομπαίο τράγο;


Εκ της θέσεώς του αποτελεί θεσμικό σύμβουλο του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο Α/ΓΕΣ. Γιατί άραγε εκλήθησαν οι πρώην; 

Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει τα γεύ­μα εργασίας που παρέθεσε την Τετάρτη ο Πάνος Καμμένος σε τρεις πρώην Α/ΓΕΣ παρουσία του σημερινού αρχηγού, αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή. Σε τι αποσκοπούσε η συνάντηση με τους στρατηγούς Κωνσταντίνο Γκίνη, Κωνστα­ντίνο Ζιαζιά και Βασίλη Τελίδη; Είναι ή δεν είναι θεσμικός του σύμβουλος ο αρχηγός ΓΕΣ; Εκτός και αν οι φήμες ότι αναζητεί αποδιοπομπαίο τράγο έχουν κάποια βάση, όπως και αυτές που φέρουν τον νυν αρχηγό να μην αποτελεί επιλογή του αλλά επιλογή της πλευράς του Μεγάρου Μαξίμου. Οπότε δεν θα τον ενοχλούσε και πολύ αν οι ευθύνες για το συμβάν στον Έβρο έπεφταν πάνω του. 

Βέβαια θα δυσκολευτεί να τον αντικαταστήσει, δεδο­μένου ότι για την τοποθέτησή του «φαγώθηκαν» και οι 10 αντιστράτηγοι που ήταν πιο ψηλά στην επετηρίδα. Όπως και να χει, πάντως, είναι βέβαιο πως οι πρώην τού είπαν αρκετά. Πολλά εξ αυτών θα έπρεπε να τα έχουν πει ήδη οι νυν. Και δύο ακόμη ερωτήματα: Αληθεύει ότι ο αρχηγός ΓΕΣ στην πρόσφατη επίσκεψή του συναντήθηκε μόνο με διοικητές και απέφυγε το κατώτερο προσωπικό; Αρνήθηκε να παραβρεθεί στο επίμαχο γεύμα ο στρατηγός Χρήστος Μανωλάς, που είχε αποπεμφθεί πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από τη θέση του διότι είχε χαρακτηριστεί «μη συνεργάσιμος»; 

(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-09/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger