Αρχική » » Η «ΘΗΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΦΩΤΗ...

Η «ΘΗΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΦΩΤΗ...


ΚΑΠΟΤΕ συμβόλιζε την ευρωπα­ϊκή Αριστερά της ευπρέπειας, της λογικής και του μέτρου. Αργότερα συμβόλισε την «Αριστερά της ευθύνης», αναδεχόμενος το βάρος του σχηματισμού της τρικομματικής κυβέρνησης. Μετά αποχώρη­σε εντελώς προσχηματικά από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και στο τέλος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πτώση της κυβέρνησης Σα­μαρά. Κατ' αρχάς αρνούμενος να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μετά καταψηφίζο­ντας τον Στ. Δήμα. Έκτοτε περίμενε υπομονετικά στον προθάλαμο του Α. Τσίπρα πότε θα έρθει η σειρά του. 

Πέρασαν τρία χρόνια μέχρι ο πρωθυπουργός να του ανοίξει την πόρτα της κυβέρνησης. Όχι για να τον οδηγήσει σε κάποιο από τα σα­λόνια της. Αλλά για να τον βάλει αγγαρεία σ’ ένα υπουργείο που ελέγχεται για σκάνδαλο κι αργό­τερα, αν προχωρήσουν οι διαπραγ­ματεύσεις για το Σκοπιανό, μπορεί να είναι η αιτία της διάλυσης του γάμου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ Υπ’ αυτή την έννοια η τοποθέτηση του Φ. Κουβέλη υπό τον Π. Καμμένο μπορεί και να θεωρηθεί ως «ειδική απο­στολή» κι επομένως ως «σημαντική κίνηση». Μόνο που για δικαιωθεί ως τέτοια -αν δικαιωθεί- πρέπει να περάσει αναγκαστικά η περίοδος της «χαμηλής αυτοεκτίμησης» και της ταπείνωσης. Γιατί τι άλλο μπο­ρεί να είναι η «θητεία» υπό τον Π. Καμμένο; 

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-02/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger