Αρχική » » Αντικατάσταση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ζητά ο Β. Λεβέντης

Αντικατάσταση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ζητά ο Β. Λεβέντης


«Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους δύο δικούς μας. Γιατί εάν εκδώσουμε αποφάσεις για τους οκτώ δύσκολα θα γυρίσουν πίσω και οι δύο δικοί μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας την τρίτη απορριπτική εισήγηση της εισαγγελέως για την έκδοση των 8 Τούρκων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα και αναφερόμενος στους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στη γείτονα χώρα. 

Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Λεβέντης ζήτησε να αντικατασταθεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων «γιατί επέτρεψε περιπολία δύο ανθρώπων ενώ οι άλλοι είχαν επτά».

Σε σχέση με τα εξωτερικά θέματα, αναφερόμενος στο ζήτημα της επίλυσης του ονόματος της πΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του ότι «η Ελλάδα πρέπει να δώσει άλλου είδους ανταλλάγματα και διευκολύνσεις στο γειτονικό κράτος και να τις ανταλλάξει με το όνομα». Για τα ελληνοτουρικά ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «ο Τούρκος θέλει να διευρύνει τα χωρικά του ύδατα για να μπει στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων».

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε την άποψή του «να τιμωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης για την απρέπεια να φέρει όπλο δημοσίως σε αγωνιστικό χώρο αλλά να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ» και συνέδεσε την τυχόν τιμωρία του ΠΑΟΚ με το Μακεδονικό λέγοντας: «Εάν τιμωρήσει την ομάδα ο πρωθυπουργός θα πάθει μεγάλη λαχτάρα από τη Λάρισα και πάνω, καθώς είναι έτοιμος να παραδώσει το όνομα “Μακεδονία” και η Μακεδονία θεωρείται αδικημένη από “το κράτος του Κολωνακίου”».

Στην τηλεοπτική συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε ότι ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα εξοπλιστικά και υποστήριξε ότι ο κ. Παυλόπουλος αντιτείνει ότι μετά την τροποποίηση του Συντάγματος δεν έχει ο ίδιος δικαιοδοσία να συγκαλέσει συμβούλιο για το θέμα αυτό, παρά μόνο εάν του το ζητήσει ο πρωθυπουρ

cnn.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger