Αρχική » » ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ...


«ΚΑΙ ΤΩΡΑ που ξυπνήσανε τα φίδια, εσύ κοιτάς τα αρχαία σου στολίδια και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς, που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς», μας λέει το σοφό λαϊκό άσμα, δείχνοντας πως διαχρονικά η μάνα Ελλάδα αγνοεί τα παιδιά της, με αποτέλεσμα, χωρίς τη βοήθεια αυτών, νομοτελειακά να καταντήσει στο τέλος μια γριά ξεδοντιάρα, που μόνη και αβοήθητη απλά θα περιμένει τον θάνατό της! 

Οι Τούρκοι ξεσάλωσαν, ζητάνε τα πάντα! Κύπρο, Θράκη, Αιγαίο! Οι Αλβανοί τού τρελού ονείρου της μεγάλης Αλβανίας διεκδικούν εδάφη μας και συνθλίβουν την ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου! Οι Σκοπιανοί μάς κοροϊδεύουν και ζητούν τη Μακεδονία μας! Οι Βούλγαροι καιροφυλακτούν, τόσο στη Μακεδονία όσο και τη Θράκη! Οι «σύμμαχοι» και «εταίροι» μας... και μη χειρότερα! Αγνοούν παντελώς Ελλάδα και Κύπρο! Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται οτιδήποτε άλλο εκτός από Ένωση. Οι Ρώσοι πουλάνε οπλικά συστήματα στους αιωνίους εχθρούς μας. Και η Ελλάδα, το ομόδοξο γένος, στα παλιά τους τα παπούτσια; Η Ελλάδα όμως αντέχει ακόμα. Έχει δύναμη. Τον ένδοξο ελληνικό Στρατό! Γι’ αυτό: Άμεση και σοβαρή ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων τώρα! Και όποιος θέλει ας τολμήσει!». 

Νίκος Ταμουρίδης Αντ/γος (ε.α.)-Επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-21/03/2018) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger