Αρχική » » Η διάψευση, οι ηλίθιοι και το μυαλό

Η διάψευση, οι ηλίθιοι και το μυαλό


Ο Κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ στις 9.26 το πρωί πρότεινε ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων με τους δύο Έλληνες και κατά το μεσημεράκι το... διέψευσε. Ε, λοιπόν, έχει δί­κιο ο κ. Τσίπρας. Είμαστε ένας όχλος ηλιθίων και μάλιστα πολύ χαμηλού IQ. Τόσο χαμηλού που δεν μπορούμε να καταλάβουμε σχεδόν ποτέ τι λένε οι σοφοί ηγέ­τες μας. Ύστερα λοιπόν από κά­θε πατάτα Βροντούς (να μη δια­φημίζουμε μόνο τις πατάτες Νευροκοπίου...), ο εκτοξεύσας την ασυναρτησία (ή ενίοτε και μεγά­λη αλήθεια που του ξέφυγε) και αφού έχει γίνει βούκινο σε όλο τον γαλαξία μας και τον ψιλοσυζητάνε και στους διπλανούς, σπεύδει να μας κατακεραυνώσει: «Παρα­ποιήθηκαν οι δηλώσεις μου». Ο -όχι πάντα- σοφός ελληνικός λα­ός λέει: «Πριν μιλήσεις, να βου­τάς τη γλώσσα στο μυαλό». Σύμ­φωνοι, αλλά για να τη βουτήξεις στο μυαλό πρέπει και να διαθέτεις από δαύτο. Και οι κατ’ επάγγελ­μα διαψεύδοντες μάλλον δεν διαθέτουν. 

Χρήστος Μπολώσης 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/03/2018) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger