Αρχική » » Τι έταξες, Αλέξη;

Τι έταξες, Αλέξη;


Λυπάμαι που το γράφω, αλλά εάν ο Α. Τσίπρας είχε εγγυηθεί στον P. Τ. Ερντογάν ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επι­στρέφουν στην Άγκυρα οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί, τότε φέρει ακέραια την ευθύνη για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο και παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές της Αδριανούπολης. Εάν όντως προέβη σε μια τόσο ανόητη δέσμευση με τη γνωστή επιπολαιότητα που τον διακρίνει ώρες- ώρες, καθώς το ίδιο έπραξε πρόσφατα «δίνοντας» στους Σκοπιανούς το όνομα «Άνω Μακεδονία», ή παλαιότερα που έλεγε ότι δεν υπάρχουν «θαλάσσια σύνορα» στο Αιγαίο, τότε όλοι πρέπει να αντιληφθούμε πως ο άνθρω­πος είναι πιο επικίνδυνος και από τον Κ. Κατσίκη. 

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-31/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger