Αρχική » » Τουρκική προπαγάνδα

Τουρκική προπαγάνδα


Το σίριαλ με τους δύο φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς συνεχίζεται, με τους δικηγόρους τους να καταθέτουν νέα αίτηση αποφυλάκισης μετά την πρό­σφατη ακύρωση της προηγούμενης, και την ίδια στιγμή η τουρκική προπαγάν­δα μιλάει για κατηγορίες εις βάρος τους που επισύρουν ποινή φυλάκισης πέ­ντε ετών. Το ειδησεογραφικό πρακτο­ρείο Anadolu, συνεχίζοντας τον πόλεμο προπαγάνδας, φιλοξενεί τις πληροφορί­ες δικαστικής πηγής σε δημοσίευμα που αφορούσε τη νέα απόρριψη του αιτήμα­τος αποφυλάκισης των δύο στρατιωτι­κών. Άξιο αναφοράς είναι ότι στο δημο­σίευμα το Anadolu αναφέρει πως οι δύο Έλληνες κρατούνται μετά από «ακού­σια» παραβίαση των συνόρων. 

(ΜΠΑΜ-28/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger