Αρχική » » Δίνει τα μετάλλια του στον Ερντογάν για να ελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς

Δίνει τα μετάλλια του στον Ερντογάν για να ελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς


Προσφέρει τα μετάλλιά του στον Ερντογάν για να αφήσει ελεύθερους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις Φυλακές της Αδριανούπολης ο παραολυμπιονίκης Σίμος Παλτσανιτίδης! 

Όπως ανακοίνωσε χθες στο περιθώριο συ­γκέντρωσης διαμαρτυρίας που έγινε μετά την παρέλαση μπροστά από το άγαλμα του Μεγά­λου Αλεξάνδρου, παραχωρεί το ολυμπιακό με­τάλλιο που πήρε στο Σίδνεϊ και δύο χρυσά με­τάλλια από άλλους αγώνες στον πρόεδρο της Τουρκίας, προκειμένου να τους απελευθερώ­σει. «Ήρθα από τη μακρινή Χίο μόνο γι' αυτό το συλλαλητήριο, για να ενώσουμε τις φωνές απέ­ναντι στην αδιαλλαξία της τουρκικής κυβέρνησης όσον αφορά τη φυλάκιση των δυο Ελλήνων. Ήρθα εδώ ως αθλητής-επειδή έμαθα να αγω­νίζομαι μέσα στα γήπεδα, αλλά μετά τα γήπεδα αποφάσισα να αγωνίζομαι και στη ζωή, έξω-, να δώσω τα δύο χρυσά μετάλλιά μου από αγώνες στον πρόεδρο της Τουρκίας, μαζί με το ολυμπι­ακό μετάλλιο που πήρα στο Σίδνεϊ, αρκεί να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα οι δύο αξιωματι­κοί» ανακοίνωσε ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος των ολυμπιονικών με αναπηρία και μέλος δρά­σεων για τη διεθνή εκεχειρία, που είχε βρεθεί στην εξέδρα δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο των Αθηνών για τη Μακεδονία. 

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν περί τα 70 άτομα με ελληνικές σημαίες και πανό με τις φω­τογραφίες των δύο Ελλήνων, που έγραφε «Συμμετοχή - συμπαράσταση στους Έλληνες αιχμα­λώτους». Μίλησαν επίσης ο απόστρατος στρα­τιωτικός που την οργάνωσε μέσω facebook Στυλιανός Κασσάρας και ο συντονιστής της δράσης Γεώργιος Δελμπίζης. 

(ESPRESSO-26/03/2018) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger