Αρχική » » Αλλ’ αντ' άλλων

Αλλ’ αντ' άλλων


Δυο ξένους που περνούν την ίδια... πύλη, αυτήν του Πενταγώνου, εξακολουθούν να θυμίζουν οι Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης, οι οποίοι έχουν μεταφέρει την έννοια της... διγλωσσίας σε άλλα επίπεδα. Έτσι, και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο μεν υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίσθηκε... σκληρός μετά την παρέλαση ότι «Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, θα τον συντρίψουμε. Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθω­μανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πως ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε». 

Από την άλλη, ο αναπληρωτής του, Φώτης Κουβέλης, αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, σημείωσε: «Στις επιλογές της χώρας μας είναι η αποκλιμάκωση των εντάσεων. Θεωρούμε ότι υπάρχουν διμερείς σχέσεις με την Τουρκία και αυτά τα οποία πράττει αυτή την ώρα πράγ­ματι είναι στοιχεία τα οποία εντάσσονται σε μία κλιμακούμενη ένταση, που εμείς θέλουμε να αποτραπεί». 

Αλλ’ αντ' άλλων, το λιγότερο που θα μπορούσε να πει κανείς, αν τα πράγματα δεν ήταν σοβαρά... 

(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-26/03/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger