Αρχική » » «Ο Καμμένος έλεγε πως ο Κουβέλης είναι υποστηρικτής της τρομοκρατίας! »

«Ο Καμμένος έλεγε πως ο Κουβέλης είναι υποστηρικτής της τρομοκρατίας! »

Επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία. 
Ο πρόεδρος του ΛAOΣ έριξε ρουκέτες στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του στο APT, επικαλούμενος, όπως ισχυρίστηκε, «το βιβλίο που είχε γράψει ο υπεύθυνος της ιδεολογικής διαφώτισης της Επταετίας, Γιώργος Γεωργαλάς («Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη») και το είχε υπογράψει ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας» ! 
Εμπλέκει σχεδόν τον μισό ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σήμερα στην εξουσία! 

Χθες, ημέρα ορκωμοσίας των νέων μελών της κυβέρνησης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, «πολιτι­κή αλεπού», βρήκε την ευκαιρία να ξύσει πλη­γές και να ρίξει βόμβες όσον αφορά τον Φώτη Κουβέλη και τη συνεργασία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Πάνο Καμμένο. Ο πρόε­δρος του ΛΑΟΣ, στην εκπομπή του στο APT, επικαλέστηκε το βιβλίο «Τρομοκρατία. Θεωρία και πράξη» που είχε γράψει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο υπεύθυνος της ιδεολογικής διαφώτισης της Επταετίας, Γιώργος Γεωργαλάς, μετά από «εντολή» του Πάνου Καμμένου (το υπέγραφε), όπου σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, ο νέος αναπληρωτής υπουργός ΥΠΕΘΑ ήταν υποστηρικτής της τρομοκρατίας! Ο Γιώρ­γος Καρατζαφέρης (για τον οποίον πολιτικά ολισθήματα μπορούν να καταλογιστούν όχι όμως έλλειψη δημοσιογραφικής οξύνοιας), ανέφερε ακόμα στην εκπομπή του, επικαλούμε­νος το συγκεκριμένο βιβλίο, πως σχεδόν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που σήμερα είναι στην εξουσία, είχε επίσης εμπλοκή και σχέση με την τρομοκρατία, δίνοντας και ονόματα, ανάμεσά τους ο Νίκος Μανιός και η Τασία Χριδουλοπούλου, πάντα κατά το βιβλίο. 

Οι βόμβες 

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα των όσων είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, στην χθεσινή του εκπομπή στο APT: « Τον Απρίλιο του 2012, ο Γεωργαλάς, ζούσε τότε, έστειλε εξώδικο στον Πάνο Καμμένο. Του έλεγε πως είσαι ένα απατεώνας. Αυτό βγαίνει συμπερασματικά. Ότι με έβαλες να σου γράψω ένα βιβλίο, για την τρομοκρατία, το οποίο σήμερα σπάει τα κοντέρ, και δεν μου έδωσες τα λεφτά. Και μετά μου είπες να σου να κάνω μια μελέτη για την κρίση εκείνης της εποχής, και δεν με πλήρωσες. Και μπατακσής ο υπουργός... Με τον Γεωργαλά, που πέθανε από την πείνα... Πήγε ο αρμόδιος δικαστικός επιμελητής στην Χαροκόπου 2 και θυροκόλλησε το εξώδικο». Και συνέχισε: Έχει προκύψει ότι στο βιβλίο αυτό που έγραψε ο Γεωργαλάς και υπογράφει ο Καμμένος, παρουσιάζει το μισό ΣΥΡΙΖΑ να είναι μπλεγμένο στην τρομοκρατία αλλά τον κ. Φώτη Κουβέλη να είναι υποστηρικτής των τρομοκρατών. Τώρα εγείρεται ένα θέμα. Ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας, διερωτάται πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζει τους τρομοκράτες ο κ. Κουβέλης. Τώρα λοιπόν θα συνυπάρξει με αυτόν που τον θεωρούσε στο παρελθόν ως υποστηρικτής της τρομοκρατίας. Έτσι λοιπόν εμπλέκεται ο Γεωργαλάς, ως πολιτικός ανάδοχος του κ. Καμμένου στην πολιτική, ο κ. Τσίπρας ως δεύτερος ανάδοχος και με κοινό παρονομαστή τη δράση του κ. Καμμένου. Ο οποίος από αύριο θα έχει τον περιγραφόμενο ως υποστηρικτή της τρομοκρατίας αναπληρωτή υπουργό. Άβυσσος η συνείδηση. 

Αγκαλίτσες και φιλάκια, τα ξεχνάμε όλα αυτά και πάμε παρακάτω να δουλέψουμε... Του γράφει ακόμα ο Γεωργαλάς ότι ήμουν σύμβουλός σας σε επικοινωνιακά θέματα στον προεκλογικό σας αγώνα. Το αντιλαμβάνεστε τώρα; Και ο κ. Καμμένος είναι σήμερα εταίρος του κ. Τσίπρα. Δεν ντρέπεστε κ. Τσίπρα; Δεν ρωτήσατε; Σήμερα έχετε μαζί το πνεύμα, τη γνώση του Γεωργαλά... Απλά είναι τα πράγματα. Ή δεν ξέρετε, οπότε το μαθαίνετε σήμερα, ή το ξέρατε και το κάνατε γαργάρα γιατί σας ενδιέφερε η καρέκλα. Έχουμε να κάνουμε με μια εξωφρενική κατάσταση. Σε αυτό το βιβλίο περιγράφεται μέσα ότι ο Μανιός, η Χριστοδουλοπούλου, πρώτα ονόματα σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, τους ανακατεύει ότι έχουν σχέση σήμερα με την τρομοκρατία. Δεν τα λέω εγώ. Το βιβλίο τα γράφει. Μακριά από εμένα αυτές οι σκέψεις. Στο βιβλίο, που υπογράφει ο κ. Καμμένος. Κύριε Καμμένε μίλησε με την κυρία Χριστοδουλοπούλου και πες της ότι έχετε μια τέτοια καταγωγή. Μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;». 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, διάβασε και το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΛΑΟΣ με τίτλο «Από υποστηρικτής των τρομο­κρατών, αναπληρω­τής υπουργός Εθνικής Άμυνας». 

Σε αυτό επισημαίνονταν τα εξής: «Ο μακαρίτης Γιώργος Γεωργαλάς έγραψε - κατά δήλωσή του - το βιβλίο ''Τρομοκρατία θεωρία και πράξη'', που τελικά έφερε την υπογραφή του κυρίου Πάνου Καμμένου. Στο βιβλίο περιγράφεται ο κ. Κουβέλης, ως υποστηρικτής των τρομοκρατών. Αυτά, όταν πολιτικός ανάδοχος ήταν ο θεωρητικός της 21ης Απριλίου. Τώρα, με το νέο ανάδοχο τον κ. Τσίπρα, συμπράττει με τον κ. Κουβέλη, ο οποίος ήταν υποστηρικτής του μνημονίου Σαμαρά - Βενιζέλου. Άβυσσος η πολιτική συνείδηση στους... αμυντικούς της κυβέρνησης». 

Τι έγραψε ο Καμμένος για Κουβέλη στη σελίδα 553 

Στο βιβλίο που αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στη σελίδα 553, υπάρχει το σχετικό απόσπασμα για τον Φώτη συγγραφέα να γράφει μεταξύ άλλων πως «ο νυν επικεφαλής της ΕΑΡ (σ.σ. πρώην ΚΚΕ Εσωτερικού) κατεφέρθη με δριμύτητα εναντίον των ορθών μέτρων του Πέτσου για την τρομοκρατία... 

Και θα έπρεπε να κληθεί να εξηγήσει γιατί αντιτίθεται στον τεχνικό εξοπλισμό της αστυνομίας. 

Ή γιατί καταδικάζει την ίδρυση ειδικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας... Θα πρέπει να αφήσουμε την τεχνική υπεροχή στους τρομοκράτες και στους εγκληματίες; Και γιατί είναι κακή η συνεργασία με τις άλλες χώρες; Είναι κακή η ανταλλαγή πληροφοριών πάνω σε αυτό το θέμα;». Αφορμή για τη δριμεία κριτική εναντίον του Φ. Κουβέλη είχε αποτελέσει η άρνηση του τότε προέδρου της Ανανεωτικής Αριστεράς να υιοθετήσει τα μέτρα που είχε προτείνει το 1989 ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης και μετέπειτα θύμα της «17Ν», Γιώργος Πέτσος. 

Θέατρο του παραλόγου στο ΥΠΕΘΑ... 

Να σημειωθεί τέλος πως χθες έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η τελετή παραλαβής του χαρτοφυλακίου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον Φώτη Κουβέλη. Εκεί, ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χαρακτήρισε τον νέο αναπληρωτή υπουργό ως... «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου μας που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους μας την ενότητα του ελληνικού Έθνους και του λαού, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών». Από την πλευρά του, ο Φώτης Κουβέλης, εμφανώς... χαμένος, κάτι που φαινόταν στο πρόσωπό του, ανέφερε πως «... παρακολουθώ την εξέλιξη της λειτουργίας του υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι σημαντικό το έργο που έχει επιτευχθεί και επιτελείται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με κυρίαρχη την οικονομική αντιξοότητα της πατρίδας μας. Σε αυτό το υπουργείο όλοι συναρθρώσατε τη δράση και τη λειτουργία με αυτό που καταγράφει στην ελληνική κοινωνία...». Να γελάσουμε ή να κλάψουμε; 

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Μεταφέρουμε επί λέξει από το βιβλίο «Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη» 

«...Κατά τη γνώμη του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», αυτές οι ορθότατες ενέργειες του Πέτσου, είναι «επικίνδυνες για τη Δημοκρατία» (το άρθρο έγραφε ο Μ. Σταυρακάκης). Επίσης τότε ο νυν επικεφαλής της ΕΑΡ. Φ. Κουβέλης, που διετέλεσε μάλιστα και Υπουργός Δικαιοσύνης στη συγκυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κατεφέρθη με δριμύτητα εναντίον των ορθών αυτών μέτρων του Πέτσου για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. 

Για να δημιουργηθεί η κοινωνική κατακραυγή εναντίον των τρομοκρατών θα πρέπει να προχωρήσουμε λοιπόν πέρα από τις τυπικές και στυλιζαρισμένες καταδίκες που εκδίδουν τα διάφορα κόμματα αμέσως μετά από κάθε νέα τρομοκρατική ενέργεια. 

Η καταδίκη θα πρέπει να ζητηθεί να είναι ουσιαστική, μόνιμη και συνεπής. Και για να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να μην έχει ευκαιριακό χαρακτήρα με τις συνεχώς επαναλαμβανόμενες ίδιες φράσεις, αλλά να στηριχθούν ακριβώς μέτρα σαν αυτά που επεχείρησε να πάρει το 1989 ο Πέτσος ως Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Και θα έπρεπε τότε να κληθεί από τα άλλα κόμματα το Κ.Κ.Ε. και από τους άλλους πολιτικούς ο κ. Φ. Κουβέλης, να εξηγήσουν γιατί αντιτίθενται στον τεχνικό εξοπλισμό της αστυνομίας. Ή γιατί καταδικάζουν την ίδρυση ειδικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Δε θα πρέπει να υπάρχει τέτοια υπηρεσία; 

Με την ίδια λογική, μήπως δε θα πρέπει να υπάρχει ούτε υπηρεσία για τη δίωξη των ναρκωτικών, ούτε υπηρεσία για τη δίωξη του εγκλήματος και τα Σώματα Ασφαλείας δε θα πρέπει να διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό; Θα πρέπει να αφήσουν την τεχνική υπεροχή στους τρομοκράτες και στους εγκληματίες; Και γιατί είναι κακή η συνεργασία με τις άλλες χώρες στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας; Είναι κακή η ανταλλαγή πληροφοριών πάνω σε αυτό το θέμα; Όταν κατέχουν κάποιο στοιχείο οι Γάλλοι για κάποιον τρομοκράτη που έρχεται στην Ελλάδα ή οι Ιταλοί αν πληροφορηθούν ότι με κάποιον τρόπο διοχετεύονται εκρηκτικά στη χώρα μας ή αν οι Άγγλοι μάθουν ότι ετοιμάζει κάποια οργάνωση διεθνών τρομοκρατών ένα χτύπημα στη χώρα μας δε θα πρέπει να μας ειδοποιήσουν; Με τη δική μας αντίστοιχη, φυσικά, υποχρέωση να κάνουμε το ίδιο. Και γιατί είναι κακό να συνεργασθούμε με άλλες χώρες πιο εξελιγμένες από εμάς στο θέμα αυτό; στην εκπαίδευση αστυνομικών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας; 

Τέτοιου είδους ερωτήματα θα έπρεπε να τεθούν και προς τον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και προς τον Κουβέλη και προς το Κ.Κ.Ε., όργανο του οποίου είναι ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ», ώστε να υποχρεωθούν να απαντήσουν και να στριμωχθούν μπροστά στην κοινή γνώμη. Οπότε να καταδειχθεί ότι οι καταδίκες που κάνουν εναντίον της τρομοκρατίας είναι υποκριτικές ή υπάρχουν κάποιοι, μέσα στις τάξεις της Αριστεράς, όπως ο Κουβέλης λ.χ. ή ο συγκεκριμένος συντάκτης του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» που αντιδρούν σε αυτές τις καταδίκες και τις αχρηστεύουν με δικές τους ενέργειες». 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-02/03/2018)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger