Αρχική » » Για 47η μέρα στα μπουντρούμια του Ερντογάν

Για 47η μέρα στα μπουντρούμια του Ερντογάν


Ο ΚΟΥΚΟΣ επιμένει και θα το κάνει κάθε μέρα!!! Λευτεριά εδώ και τώρα στα δύο παλληκάρια μας, τον Άγγελο Μητραιτώδη, ανθυπολοχαγό και τον Δημήτρη Κούκλατζη, λοχία ΕΠΟΠ, Σκαπανέα MX, από τα λευκά κελιά τού Ερντογάν! Έλληνες πατριώτες γράφουν στην ομάδα του facebook, «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑ­ΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ». Σήμερα χτυπά η Αμαλία Δημητρακοπούλου. «Μπορεί να σας παραμελήσαμε λίγο λόγω του τραγικού συμβάντος με τον αθάνατο ήρωα που είχε την ατυχία να χάσει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος! Αλλά ποτέ δεν θα σας ξεχάσουμε μέχρι να επιστρέψετε στην αγκαλιά των Ελλήνων και εκεί που ανήκετε! Ήρωες»! 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-18/04/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger