Αρχική » » "Τα πολυβόλα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται, όταν πρέπει"

"Τα πολυβόλα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται, όταν πρέπει"


Ορθώς έπραξε η φρουρά της Ρω απαντώντας με πυρά στο ε­λικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής, αναφέρει οε δημοσί­ευσή του ο Πρόεδρος της Νέ­ας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης. Ο κ. Κρανιδώτης μάλιστα έσπευσε να βάλει στην θέση τους όσους ενδεχομένως επι­χειρήσουν να νουθετήσουν ότι η ελληνική πλευρά δεν πρέπει να απαντά στα μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων. Συ­γκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς ανέφερε: "Χαιρε­τίζουμε την φρουρά της Ρω μέ­σα από τα βάθη της καρδιάς μας και σε στάση προσοχής. Θα γιαουρτώσουμε, νοερώς, τον πρώτο φιλεχλεχλέ που θα μιλήσει για “τροφοδότηση της έντασης". Τα πολυβόλα υπάρ­χουν για να χρησιμοποιούνται, όταν πρέπει". 

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-11/04/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger