Αρχική » » Καθαρά τα δύο κινητά των στρατιωτικών

Καθαρά τα δύο κινητά των στρατιωτικών


Καθαρά και με τη... βούλα των εργαστη­ρίων της στρατοχωροφυλακής (Jandarma) της Τουρκίας είναι τα δύο κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και 48 ημέρες από τις τουρκικές αρχές. Η σχετική έκθεση έφτασε -επιτέλους- στην Εισαγγελία της Ανδριανούπολης και περιελήφθη στον φάκελο της δικογραφίας. Όμως η τελευταία δικο­γραφία δεν ολοκληρώνεται και συνεχί­ζει να μένει ανοιχτή, αφού οι τουρκικές Αρχές δίνουν διαστάσεις θρίλερ σε ό,τι αφορά το τρίτο υπηρεσιακό κινητό που είχαν πάνω τους οι δύο στρατιωτικοί. Οι υπεύθυνοι στα κεντρικά εργαστήρια της Jandarma στην Άγκυρα δεν έχουν κα­ταφέρει μέχρι τώρα να... διαβάσουν το κινητό του Στρατού που είχαν μαζί τους όταν συνελήφθησαν ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας ΕΠΟΠ Δημήτρης Κούκλατζης. Το εν λόγω κι­νητό τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφο­ρία, διαθέτει ειδικό λογισμικό προστασίας που δεν μπόρεσαν να «σπάσουν» οι Τούρκοι ειδικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», για τον λόγο αυτό οι δύο Τούρκοι συνήγοροι της ελληνικής πλευράς, ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ, επισκέφτηκαν τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές Αδριανούπολης, ζητώντας λεπτομέρειες για την ηλεκτρονική υπηρε­σιακή συσκευή που βρίσκεται στα χέρια των Τούρκων, προκειμένου να βοηθήσουν τη στρατοχωροφυλακή να την... ξεκλειδώσει και να «τρέξει» η έρευνα. 

«Τα παιδιά δεν ανησυχούν και δεν φοβούνται τίποτα Ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στην υπηρεσιακή συ­σκευή που τους δόθηκε από τον Στρατό. Μας διαβεβαίωσαν ότι η Jandarma δεν πρόκειται να βρει κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο» ανέφεραν στο «Έθνος» συνεργάτες των δύο δικηγόρων. Οι τελευταίοι ανέφεραν ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να συνεργαστούν με τις τουρκικές Αρχές ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να ολο­κληρωθεί η διαδικασία εξέτασης της υπηρεσιακής συσκευής. 

«Ευχαριστούμε» 

Με ένα «ευχαριστώ» απαντά μέσω του «Έθνους» ο πατέρας του Αγγέλου Μη­τρετώδη, Νίκος, τόσο στην παρέμβαση των Ελλήνων ευρωβουλευτών όσο και στις δηλώσει του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συζήτησή του θέματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Νιώθουμε δικαιωμένοι τόσο από τη δήλωση Γιούνκερ και Ταγιάνι όσο και από την παρέμβαση των Ελλήνων ευρω­βουλευτών. Ευχαριστούμε την Ευρώπη και την Ελλάδα για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους. Στέκονται δίπλα μας» δήλωσε στο «Έθνος» ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Καστοριάς Νίκος Μητρετώδης. 

ΤΙΜΟΣ ΦΑΚΑΛΗΣ 
(ΕΘΝΟΣ-19/04/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger