Αρχική » » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΟΣΜΑΝΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΟΣΜΑΝΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!Θα μας την σερβίρουν μαζί με επέκταση σε 12 μίλια και ΑΟΖ Ιονίου

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των Σκο­πιών Μπουγιάρ Οσμάνι, αποκάλυψε στην εκπομπή "360 μοίρες" ότι υπάρχει κλει­σμένη συμφωνία για το όνομα ανάμεσα σε Τσίπρα και Ζάεφ και μάλιστα... ιστορι­κή! Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας η προδοτική συμφωνία που θα μας την πα­ρουσιάσουν σαν επιτυχία" θα ανακοινω­θεί στις Πρέσπες στις αρχές Ιουνίου, ιδίως εάν καταφέρει σήμερα ο Ζάεφ να πάρει πράσινο φως από την αντιπολίτευση και τον Πρόεδρο των Σκοπίων!

Διαβάστε με προσοχή τον διάλογο που αποκαλύπτει πως σκάβουν τον λάκκο της Πατρίδας ΜΑΣ οι κυΒερνώντες:

ΟΣΜΑΝΙ: Η Διάσκεψη Κορυφής της Σό­φιας θα είναι ιστορική λόγω της σημαντι­κής προόδου στο ζήτημα του ονόματος. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέ­ντευξη Τύπου, για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια διαμάχης, έχουμε μια λύση που γίνεται δεκτή και από τις δύο κυβερνή­σεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουμε λύση;

ΟΣΜΑΝΙ: Ναι, η οποία γίνεται δεκτή και α­πό τις δύο κυβερνήσεις, αλλά οι κυβερνήσεις δεν είναι αυτές που αποφασίζουν μό­νο για τέτοια θέματα. Αυτό περιλαμβάνει και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη της κοινω­νίας, την αντιπολίτευση, τον πρόεδρο, τους πολίτες...»

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι Τσίπρας και Ζάεφ έχουν όντως δεχτεί όνομα με το "Μακεδονία" πάντα εντός και παίζουν θέατρο για να μπορέσουν να το περάσουν “μαλα­κά" στη βουλή, σερβίροντάς το, όπως υ­πολογίζουν, μαζί με την ανακοίνωση επέ­κτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στον Ιόνιο και την κήρυξη ΑΟΖ, για να παραπλανήσουν τον κόσμο, όπως έκαναν με την εμφάνιση του "σκανδάλου Novar­tis” την επομένη του μεγάλου συλλαλητη­ρίου της Αθήνας! Τα μάτια και τα αυτιά όλων μας ανοιχτά. Ετοιμάζεται μεγάλη εθνική προδοσία!

(ΣΤΟΧΟΣ-24/Ο5/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger