Αρχική » » Ουαί υμίν, υποκριτές

Ουαί υμίν, υποκριτέςΑ. ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ! Το Μακεδονικό λύθηκε. Οι Τούρκοι σταμάτησαν τις προκλήσεις, μας επέτρεψαν να υψώνουμε ση­μαίες στα σπίτια μας και καθιέρωσαν το ζεϊμπέκικο ως εθνικό χορό τους. Οι Αλβανοί αποφάσισαν να δώσουν, με την άδεια της κυρίας Φουρέιρα πάντα, αυτονομία στη Β. Ήπειρο και μας επιτρέπουν να είναι ελληνικές η Άρτα και η Πρέβεζα, προς το παρόν Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Τα γιουρούσια των «λαθρό» μειώθηκαν κατά 95%. Το καλάθι της νοικοκυράς επιτέλους γέμισε (φούμαρα). Τα «κλεμμένα» των συντάξεων επιστρέφονται μαζί με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Άρα, λοιπόν, τι μας μένει; Η ανάδειξη του Τζέισον-Αντιγόνης σε εθνικό ήρωα. Το τελευταίο με την ευγενική χο­ρηγία της ΝΔ.! Ουαί υμίν...

Β. Ο κ. ΤΟΣΚΑΣ, αφού μας έκα­νε τη ζωή πατίνι, καθιερώνει τώ­ρα και την Αστυνομία με ποδή­λατα...

ΥΓ: Εβδομήντα ημέρες ομηρίας και ακόμα τίποτα.

Χρήστος Μπολώσης
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-11/05/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger