Αρχική » » Σεξ, Τσίπρας και σπέρμα! Τι... παρούσες, τι παρακμή, τι π@@στηδ@ς. Από π... αρχίζουν και τα τρία

Σεξ, Τσίπρας και σπέρμα! Τι... παρούσες, τι παρακμή, τι π@@στηδ@ς. Από π... αρχίζουν και τα τρία



Δεν θα γράψω πολλά! Έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους! Τους αγαπάω και με αγαπάνε! Δεν κάνω διακρίσεις στους ανθρώπους! «Όλοι έχου­με κάποιο κουμπί, τίποτα δεν είναι ντροπή», τραγουδούσε και η Πωλίνα! Αυτό που ξεχωρίζω όμως στους φίλους μου και στους συνάνθρωπους μου είναι η αξιοπρέπεια τους. Αυτό που είδα στα δελτία από την φετινή παρέλα­ση κάθε καρυδιάς καρύδι, ήταν η απόλυτη έλλειψη αξι­οπρέπειας. Αγόρια να δηλώνουν... παρούσες, με μαλλιά ροζ, μαντραχαλαίοι αξύριστοι με τακούνια και στενά εσώρουχα. Παρούσες όλες αυτές στη πλατεία Συντάγματος, απούσες όμως οι μανάδες τους!

Αλήθεια σκέφτηκα, πως άραγε θα ένιωθαν αυτές να βλέπουν τα παιδιά τους σε ζωντανή σύνδεση, το αίμα τους; Μετά σκέφτηκα κάτι άλλο, κάτι πιο σοβαρό. Όλα αυτοί στις εκλογές θα ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα! Δεν τους ενδιαφέρει το όνομα των Σκοπίων, οι δυο αιχμάλωτοι στρατιωτικοί μας, οι προκλήσεις των Τούρκων, το νέο σκληρό μνημόνιο που θα ψηφιστεί μέσα στην εβδομάδα. Τους ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση του προσωπικού τους πάθους! Στην διαδι­κασία αν κάποιος από αυτούς έχει υπηρετήσει δεν θα μπω! Άντε και του χρόνου παρούσες!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-11/06/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger