Αρχική » » Κάνουν γαργάρα τον Καμμένο

Κάνουν γαργάρα τον Καμμένο


Αισιόδοξος για την επίλυση του Σκοπιανού εμφανίζεται ο κυβερ­νητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο λαλίστατος κα­τά τα άλλα υπουργός προπαγάν­δας της κυβέρνησης αρνείται να δώσει απάντηση στο κρίσιμο ερώ­τημα που αφορά τη στάση του Πάνου Καμμένου όταν μια ενδεχόμενη συμφωνία κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή. 

Ο ίδιος λέει ότι θα υπάρξει μια ισχυρή πλειοψηφία υπέρ της λύ­σης, εννοώντας προφανώς με τις ψήφους βουλευτών της αντιπολί­τευσης. 

Το ερώτημα είναι ποιοι βουλευτές της αντιπολίτευσης θα ψηφίσουν τη συμφωνία για να διασώσουν την κυβέρνηση Τσίπρα αλλά και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος το παίζει «τζάμπα μάγκας». Γιατί και τη συμφωνία δεν πρόκειται να ψηφίσει και στην κυβέρνηση θα παραμείνει. 

(ΚΑΡΦΙ-09/06/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger