Αρχική » » Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός»

Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός»


Μετά τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι τα συλλαλητήρια είναι ανόητος εθνικισμός και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν «Μητέρα Τερέζα», δηλώσεις του από το παρελθόν και μάλιστα πριν μερικούς μήνες βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα που πολλοί δεν γνωρίζουν. 

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να λέει σε εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες», ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Κοινώς ότι ο Μεγάλος Έλληνας Στρατηλάτης ήταν Αλβανός! Επίσης στο ίδιο βίντεο δηλώνει ότι οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας και ότι πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσσοβο! «Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο, αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» δή­λωσε χαρακτηριστικά. Επίσης σχολίασε την ομοιότητα μας λέγοντας: «Είμαστε ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβα­νούς και τους Σκοπιανούς». 

Εκτός από ανθέλληνας είναι τελικά και ανιστόρητος ο Πάγκαλος ή ξεκούτιανε εντελώς τώρα στα γεράματα. Εμείς αρχικά να του θυμίσουμε πως η μητέρα του Μέγα Αλέξαν­δρου ήταν η Ολυμπιάδα, η πριγκίπισσα των Μολοσσών της Ηπείρου, που γεννήθηκε στην Αρχαία Πασσαρώνα στον Νομό Ιωαννίνων της Ηπείρου (στον σημερινό Δήμο Ζίτσας). Γι΄ αυτό καλύτερα να το βουλώσει και ας ασχοληθεί με τις καύσεις νεκρών στις οποίες επενδύει. Λογικό, άλλωστε, να επενδύσει στο κοντινό του μέλλον.


(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-09/06/2018)

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger