Αρχική » » Ωχ, ωχ, ο Κοτζιάς λύνει προβλήματα

Ωχ, ωχ, ο Κοτζιάς λύνει προβλήματαα. ΥΠΗΡΧΕ κάποτε ένας προϊ­στάμενος που ζητούσε από τους υπαλλήλους να του θέτουν τα προβλήματα τους. Έλεγε κάποιος: «Κύριε προϊστάμενε, χάλασε το φωτοτυπικό», για να κατακεραυ­νωθεί με τη μνημειώδη εντολή: «Να φτιαχθεί». Μ’ αυτόν τον τρό­πο «έλυνε» όλα τα προβλήματα... Πού το θυμήθηκα αυτό; Ο κ. Κοτζιάς λέει ότι, τώρα που... έμαθε, θα λύσει και το «Αλβανικό» (ποιο ακριβώς, άραγε;). Να ετοιμαζό­μαστε σιγά σιγά να μαζευτούμε μέχρι Αμφιλοχία μεριά για να εί­μαστε σίγουροι. Η Νότια ή Μεγά­λη Τσαμουριά μας κλείνει το μά­τι... Και δεν με στενοχωρεί τίποτα άλλο, αλλά που ο... «Καραϊσκάκης» Άρτας του χρόνου θα παίζει στο πρωτάθλημα Αλβανίας, ενώ οι κυβερνώντες Θα κατακτούν το πρωτάθλημα της ξεφτίλας. Θα εί­ναι μία «κακή λύση» και η παρά­δοση της Ηπείρου...

β. Γεια σου, Αννούλα του Βοριά. Αννούλα - Ελληνίδα Κορακάκη.

ΥΓ.: 110 ημέρες ομηρίας και ακό­μα τίποτα.

Χρήστος Μπολώσης
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/06/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger