Αρχική » » ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΠΕΣΑΝ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΠΕΣΑΝ



Οι πύλες του ΝΑΤΟ άνοιξαν για τη "Μακεδονία", έλεγε και ξανάλεγε ο Ζόραν Ζάεφ, αμέσως μετά την πρόσκληση της χώρας του στη Βορειοατλαντική Συμμαχία από τον γ.γ του οργανισμού. Σαν το παγώνι φούσκωνε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, ο οποίος είναι έτοιμος, επιστρέφοντας στη χώρα του να στήσει τρελό πάρτι σε 15 πόλεις, για να γιορτάσουν οι Σλάβοι την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ. "Πήραμε αυτό που θέλαμε και ζητούσαμε τόσα χρόνια". Τη μακεδονική ταυτότητα που μας έδωσαν οι Έλληνες και αυτή είναι πλέον για όλες τις χρήσεις, αλλά και οι Έλληνες πήραν αυτό που ζήτησαν, δηλαδή, το όνομα της Μακεδονίας, που με ευκολία και χαρά μάς το παραχώρησαν και αυτό για όλες τις χρήσεις.

Ο καθένας πλέον μπορεί να καταλάβει το παιχνίδι που παίχθηκε στις πλάτες του ελληνικού λαού, με μπροστάρη στη μεγάλη απάτη τον συγκυβερνήτη τού Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο. Από τη Σύνοδο Κορυφής, ο πολιτικός αυτός βρήκε την ευκαιρία να παραμυθιάσει για μία ακόμα φορά την κοινω­νία, λέγοντας ότι τα Σκόπια δεν θα μπουν ποτέ στο ΝΑΤΟ, αν χρησιμοποιήσουν το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να έχει κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, την ίδια ώρα που μπροστά του πανηγύριζε για τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ο Ζάεφ. Οι μάσκες έπεσαν και ο ελληνικός λαός τώρα καταλαβαίνει πολύ καλά πλέον. Τα επικίνδυνα μονοπάτια που μας οδήγησαν τα μεγάλα συμφέροντα, οι δανειστές και οι μεγάλες δυνάμεις είναι, όπως φαίνεται, μονόδρομος για το πολιτικό προσωπικό τής χώρας.

Που είναι χωμένος ο πνευματικός κόσμος της χώρας;

Δυστυχώς, ελάχιστοι Έλληνες και κυρίως απλοί άνθρωποι πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν για την πατρίδα μας. Η απουσία των διανοούμενων, των μεγάλων καθηγητάδων, της Εκκλησίας, έκανε τη δουλειά που τους ανατέθηκε και η προπαγάνδα των ΜΜΕ κατάφερε να αποκοιμίζει χρόνια τώρα τον περήφανο ελληνικό λαό. Η αλλα­γή των συνόρων, για την οποία έκανε λόγο η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής το 2005, Ψαρούδα Μπενάκη, κατά την παρά­δοση των καθηκόντων της ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθυνόμενη προς τον Κάρολο Παπούλια, γίνεται ήδη πράξη.

Ο ξεσηκωμός του λαού έπρεπε ήδη να έχει γίνει...

Όποιος όμως προσπάθησε, τον έφαγε το βρώμικο σύστημα της διαπλοκής και οι δυνάμεις εκείνες, ξένες και ντόπιες, που απεργάστηκαν και σχεδίασαν την εθνική αυτή κατα­στροφή τής χώρας. Τα Σκόπια θα είναι η Μακεδονία από εδώ και πέρα και η ελληνική Μακεδονία δεν θα ακούγεται ούτε θα φαίνεται πουθενά. Τα μακεδονικά προϊόντα θα αποτελέσουν παρελθόν και σ' ολόκληρο τον κόσμο θα ξέρουν ότι τα προϊόντα με την ονομασία "Μακεδονικά" ανή­κουν στα Σκόπια. Το εθνικό έγκλημα έγινε με τη σφραγίδα της Ελλάδος και την υπογραφή των δοσίλογων και των προδοτών τού ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η παράδοση της Μακεδονίας μας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο επι­σημοποιήθηκε με την είσοδο των Σλαβο-σκοπιανών ως... Μακεδόνες στο ΝΑΤΟ, με την υπογραφή τού μπολσεβίκου κατσαπλιά Αλέξη Τσίπρα και τις πλάτες του δοσίλογου Πάνου Καμμένου. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και μαύρη καλοπληρωμένη προπαγάνδα...

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης, παρουσιαστής του «Εκρηκτικού Δελτίου Ειδήσεων», Συνταγματάρχης ε.α της Αεροπορίας Στρατού, χειριστής ελικοπτέρων
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-13/07/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger