Αρχική » » ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ












Σε άλλη μία θεσμική εκτροπή οδεύει ολοταχώς αυτό το συνονθύλευμα που κυβερνά τη χώρα. Βλέπετε, στην προσπάθειά τους να μπαχαλοποιήσουν τα πάντα ενόψει της πολιτικής τους κατάρρευσης δεν διστά­ζουν για τίποτα. Μετά τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, τον νόμο-έκτρωμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τόσες άλ­λες... ομορφιές, τώρα καταπιάνονται με τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στή­λη, ο Τσίπρας και το υπόλοιπο νεο-κομμουνιστικό παρεάκι του Μαξίμου έχουν αποφασίσει να επισπεύσουν τις κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών σε χρόνο που θα προκαλέσει κανονικό αιφνι­διασμό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι «εκλεκτοί» που θα προκύψουν από την όλη διαδικασία θα έχουν διετή θητεία, γεγονός που σημαίνει ότι θα πα­ραμείνουν στα καίρια πόστα που θα τους τοποθετήσει η παρούσα κυβέρνηση ακόμη και μετά τις εθνικές εκλογές και τη διαφαινόμενη νίκη της Ν.Δ. Έτσι, για να μην ξε­φεύγει τίποτα από τους Τσιπροκαμμένους... 

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-28/07/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger