Αρχική » » Παραίτηση Καμμένου ζητά η Λαϊκή Ενότητα

Παραίτηση Καμμένου ζητά η Λαϊκή Ενότητα


Οι τοποθετήσεις του υπουργού Άμυνας για προσχεδιασμένη, με εντολή Ερντογάν, αρπαγή και κράτηση των δύο στρατιωτικών προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε. 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του υπουργού Άμυνας ζητά η Λαϊκή Ενότητα, καθώς οι δηλώσεις του ότι η σύλ­ληψη των 2 στρατιωτικών, που κρατούνται εδώ και πέντε μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης, ήταν προσχεδιασμένη από τον Τούρκο πρόεδρο και τις υπηρεσίες του τουρκικού κράτους, ώστε να οδηγηθεί η Άγκυρα στην ανταλλα­γή των 8 Τούρκων αξιωματικών, «προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, ενώ χρεώνουν τον ίδιο με βαρύτατες ευθύνες και εκ­θέτουν συνολικά την κυβέρνηση». 

«Οι τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου στον Real FM για προσχεδιασμένη, με εντολή Ερντογάν, αρπαγή και κράτηση των δύο στρατιωτικών μας στις φυλακές της Αδριανούπολης, προκαλούν πελώρια και ποικίλα ερωτηματικά, ενώ χρεώνουν τον ίδιο με βαρύτατες ευθύνες και εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση» αναφέρει σε ανα­κοίνωσή της η ΛΑ.Ε. 

Το πρώτο ερώτημα που θέτει η ΛΑ.Ε. είναι το πότε ο υπουργός Άμυνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σύλληψη των δύο στρατιω­τικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ετοιμασμένη, με εντολή Ερντογάν. 

«Το δεύτερο ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση της και να μην έχει παραι­τηθεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, όταν μπορεί, με εντολή άνωθεν, ο στρατός της γείτονος να απάγει προσχεδιασμένα και να κρατά ομήρους επί πέντε μήνες δύο στρατιωτικούς μας; 

Το τρίτο ερώτημα είναι, μετά τέτοιου βαρύτατου χαρακτήρα “αποκαλύψεις" για ενέργειες σε βάρος των δύο στρατιωτικών μας και της χώρας μας, οι οποίες με τό­ση βεβαιότητα εκστομίζονται από τα πιο επίσημα χείλη του υπουρ­γού Άμυνας, σε ποιες ενέργειες και πρωτοβουλίες προτίθεται να προβεί η ελληνική κυβέρνηση για να αντιδράσει;». 

Η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε. κα­ταλήγει ως εξής: «Ο Πάνος Καμ­μένος οφείλει να καταλάβει πως είναι υπ. Άμυνας της χώρας και όχι σχολιαστής που περιγράφει απλώς καταστάσεις και παραθέτει συμπεράσματα. Μετά και απ’ αυτές τις δηλώσεις, είναι βαρύτατα εκτε­θειμένος και πρέπει να παραιτηθεί αμέσως». 

Κ.Π. 
(Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ-09/08/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger