Αρχική » » Μας πήξανε στα καψόνια ... Θα έχουμε αυτοκτονίες

Μας πήξανε στα καψόνια ... Θα έχουμε αυτοκτονίες













Σοβαρές καταγγελίες από τους φαντάρους στο ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα 

Αίσθηση και ανησυχία προκαλούν οι καταγγε­λίες για τις δραματικές συνθήκες που επι­κρατούν για τους στρατιώτες οι οποίοι υπη­ρετούν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, στην Ανατολική Αττική. Όπως αναφέρεται σε επιστολή καταγγελίας που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, μετά τις καταστροφικές και πολύνεκρες πυρκαγιές στην περιοχή, που είχαν ως Αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις των ΚΑΑΥ να υποστούν σοβαρές ζημιές, οι στρατευμένοι αναγκάστηκαν με εξαντλητικά ωράρια να ανοικοδομήσουν τα οικήματα, δουλεύοντας όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι- ακόμα και από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

Οι φαντάροι προειδοποιούν ότι, αν συνεχιστεί αυτή η κατά­σταση, δεν είναι απίθανο να γίνουν απόπειρες αυτο­κτονίας στα ΚΑΑΥ. 

Αναλυτικά η καταγγε­λία, όπως τη δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντά­ρων Σπάρτακος: 

«Ύστερα από τρελή εν­τατικοποίηση και ατέλει­ωτη δουλειά, τα ΚΑΑΥ άνοιξαν και το μεγαλύτερο κομμάτι των ΚΑΑΥ έχει αποκατασταθεί. 

Όμως τα πράγματα χει­ροτέρεψαν. Η υπηρεσία πάει 3 μέσα -1 έξω ή και 4 -1 με δουλει­ές και τρέξιμο - αυτά επικρατούν στα ΚΑΑΥ. 

Επίσης ζούμε μέσα στην μπόχα. 

Ζούμε σαν τα ποντίκια. Ήμαστε σκλάβοι δουλειάς και υπηρε­σίας. 

Κινδυνεύουμε με σοβαρά προβλήματα υγείας, επειδή φτιάξα­με όλο το ΚΑΑΥ εμείς, οι φαντάροι. 

Μόνοι μας, από τις 8 το πρωί έως 9 το βράδυ δουλειά, χωρίς διάλειμμα και υπηρεσίες ταυτόχρονα, στις οποίες, αν δεν είσαι καθωσπρέπει, σε τιμωρούν με 5 μέρες φυλάκιση! 

Τα καψόνια συνεχίζονται χωρίς σταματημό. 

Δράστης, πρώτος και καλύτερος, ένας αρχιλοχίας ο οποίος χώνει φαντάρους σε βαριές αγγαρείες, να καθαρίζουν όλο το ΚΑΑΥ από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα. 

Από την άλλη, ο συνταγματάρχης διοικητής του ΚΑΑΥ ΑΔΙΑ­ΦΟΡΕΙ για την κούραση των φαντάρων και διατάζει ανήμερα την εορτή της Παναγίας να γίνει λειτουργία και να μη βγει κανένας εξοδούχος, θέλοντας να δείξει πόσο χριστιανός είναι! 

Άλλοι φαντάροι που πήζουν οε αγγαρείες και υπηρεσίες 3 και 4 μέρες πρέπει να μείνουν μέσα και να κάνουν άλλες τόσες σερί, μαζί με τις αγγαρείες, χωρίς σταματημό. 

Ο φόβος της αυτοκτονίας είναι ορατός για τους φαντάρους, καθώς η όλη κατάσταση το μόνο που μας κάνει είναι να μας τσαλαπατά την ψυχολογία και νιώθουμε ότι απειλείται η σωματική μας ακεραιότητα. 

Αναγκαζόμαστε να ζού­με σε άθλιες συνθήκες, κα­θώς στη λέσχη τρώμε κλει­δωμένοι στα μαγειρεία για να μη μας βλέπουν οι πα­ραθεριστές, γιατί απαγο­ρεύεται να τρώμε δημόσια. Η κάθε μέρα είναι κόλαση, καθώς οι περισσότεροι από τους παραθεριστές μάς φέρονται σαν σκουπίδια και έχουνε απαιτήσεις από εμάς, όπως να καθαρίζουμε μια μικρή στοίβα πευκοβελόνες από τα σπίτια τους, γιατί τους ενοχλεί.... 

Ζούμε έναν Γολγοθά - δεν υπάρχει σωτηρία! 

Σύντομα θα έχουμε αυτοκτονία στα ΚΑΑΥ και θα είναι πολύ αργά. 

Επισκευές δεν έγιναν ποτέ. 

Τίποτα! Ψευτοδουλειά έγινε από φαντάρους. 

Φέρανε και από άλλες μονάδες να κάνουν διάφορες επιδιορ­θώσεις, όπως ψευτοβάψιμο πάνω από τα καμένα και καθάρισμα. Αυτά έγιναν μόνο - τίποτα παραπάνω». 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-18/08/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger