Αρχική » » Διάγγελμα του πρωθυπουργού από το Α' Νεκροταφείο μπροστά από την ωραία κοιμωμένη

Διάγγελμα του πρωθυπουργού από το Α' Νεκροταφείο μπροστά από την ωραία κοιμωμένη


Ούτε Καστελόριζο, ούτε Πνύκα, ούτε Ιθάκη. Α' Νεκροταφείο, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να ανακοινωθεί η δήθεν έξοδος από το μνημόνιο ξεκινώντας το διάγγελμα λέγοντας "μετά πνευμάτων δικαίων". 

Το πρόβλημά μας δεν είναι μια σύμβαση που εκπνέει. Ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε; Όχι. Θα καταργηθεί βέβαια για να έρθει ο φόρος περιουσίας όπου θα κληθεί ο κόσμος να πληρώσει φόρο για όσα έχει ήδη φορολογηθεί αλλά και το δακτυλίδι της γιαγιάς του. 

Ο ΦΠΑ και η ακρίβεια, όπως το αστρονομικό κόστος των καυσίμων, θα επανέλθουν; Όσοι έχασαν τις δουλειές τους, θα επιστρέψουν σε εκείνες με τα δεδομένα που ίσχυαν όταν τις άφησαν; Τα κλειστά μαγαζιά θα ξανανοίξουν; Οι επαγγελματίες θα σταματήσουν να αντιμετωπίζονται ως πρόβατα επί σφαγή; Τα capital controls θα αρθούν; Τα χρήματα που κατασχέθηκαν για τεχνητά χρέη στην εφορία θα ξαναμπούν στους λογαριασμούς; Όσοι πέθαναν μέσα στη νύχτα γιατί κλάταρε η καρδιά τους από τα προβλήματα και το άγχος, θα αναστηθούν; Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων μεταναστών θα επαναπατριστούν; 

Τίποτε από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Το μνημόνιο ως σύμβαση μπορεί να τελειώνει. Η δυστυχία όμως και η σκλαβιά μας συνεχίζονται. Α' Νεκροταφείο λοιπόν! Ασυζητητί! Μπροστά από την ωραία κοιμωμένη, όλους εμάς δηλαδή. 

Του Στράτου Μαζίδη - Freepen.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger