Αρχική » » ΒΟΥΤΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ»

ΒΟΥΤΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ»


► Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. 
► Χλιδάτη νοσηλεία στα γαλάζια νερά του θέρετρου της Αττικής κάνει ο Τσοχατζόπουλος. 

Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Ένας από αυτούς ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος από τη μια δηλώνει ότι δεν έχει να φάει και από την άλλη πάει για μπάνιο όχι σε μια απλή παραλία, αλ­λά προκλητικά στον χλιδάτο Αστέρα Βουλιαγμένης. 

Εκεί ο φω­τογραφικός φακός του news 247 συνέλαβε τον πρώην υπουργό και καταδικασθέντα για τα πάρτι με τις μίζες να απο­λαμβάνει τη θάλασσα μα­ζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε στις 3 Ιου­λίου, αφού το πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκα­νε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση που κατέ­θεσε. Μάλιστα, σε δηλώ­σεις του εκείνη την ημέρα είχε πει, μεταξύ άλλων: «Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπιστεί, έχω 80% αναπηρία λόγω του τρι­πλού μπαϊπάς. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου». 

Τότε οι δικηγόροι του είχαν προ­σθέσει: «Δεν βγήκε για να κάνει διακο­πές, αλλά για να συνεχίσει μια νοσηλεία με καλύτε­ρες προϋποθέσεις. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, γιατί βρίσκεται σε άθλια κατάσταση». 

Γήπεδο Καραϊσκάκη 

Προφανώς, σε αυτό το πλαίσιο, πρώτα εθεάθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια το 79χρονο... φτωχαδάκι πήγε να κάνει τις βουτιές του εκεί όπου συχνάζουν τα πλουσιόπαιδα. Προφα­νώς θα πληροφορήθηκε ότι βγήκαμε από τα Μνη­μόνια, στα οποία μπήκα­με και εξαιτίας των πάρτι στους εξοπλισμούς, και είπε... να το γιορτάσει. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/08/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger